Συγκέντρωση σχολικών ειδών σε μαθητές που τα έχουν ανάγκη

0
265

Κάποιος εγκατέστησε μερικά άγκιστρα και κρεμάστρες στον τοίχο, γράφοντας δίπλα: «Αν δεν το χρειάζεσαι, άφησέ το. Εάν το χρειάζεσαι, πάρτο»
Κάπως έτσι ξεκίνησε ο Τοίχος της Καλοσύνης στη Δράμα, αποκλειστικός στόχος του οποίου είναι να βοηθήσει συνανθρώπους μας, που βρίσκονται σε ανάγκη και να δώσει την δυνατότητα σε όσους θέλουν, να μπορούν να αφήνουν τα πράγματά τους στις κρεμάστρες που έχουν τοποθετήσει  οι εθελοντές της δράσης σε διάφορα σημεία της πόλης.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά καλεί όλους τους πολίτες να χαρίσουν σχολικά είδη σε μαθητές που τα χρειάζονται. Η δράση θα διαρκέσει από τις 10 Ιουνίου έως και τις 10 Σεπτεμβρίου και σημεία συλλογής είναι αυτή τη φορά 55 φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, εκμάθησης ξένων γλωσσών και χώροι δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

“Η σχολική χρονιά σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται κι εμείς σας καλούμε για άλλη μια φορά να δείξετε έμπρακτα την ανιδιοτελή αγάπη σας! Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά «Από παιδί σε παιδί»…Βρείτε μια τσάντα (σε καλή κατάσταση και καθαρή), γεμίστε την αν μπορείτε με σχολικά είδη (τετράδια, κασετίνες, μολύβια κ.τ.λ) και προσθέστε το μήνυμα αγάπης σας για το παιδί σε ανάγκη που θα την πάρει! Πότε; Από 10.-28. Ιουνίου! Σημεία συλλογής; Παραπάνω από 50 φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, κέντρα ξένων γλωσσών και χώροι δημιουργικής απασχόλησης παιδιών. Περισσότερες πληροφορίες με προσωπικό μήνυμα ή στο τηλ.του Τοίχου: 6945233637”.