Το Netflix απασφάλισε: οι ήρωες του Ροάλντ Νταλ γίνονται κινούμενα σχέδια

0
621

Το Netflix μοιάζει ασταμάτητο. Μετά την κυριαρχία του στο χώρο της οικιακής διασκέδασης ενηλίκων, οι δραστηριότητές του επεκτείνονται εντυπωσιακά και στις μικρότερες ηλικίες.

Μαζί με την εταιρεία Road Dahl Story Company που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του διάσημου Ουαλονορβηγού συγγραφέα (1916-1990) ανακοίνωσαν την συνεργασία τους προκειμένου το διάσημο δίκτυο να δημιουργήσει νέες πρωτότυπες σειρές κινουμένων σχεδίων βασιμένες στις ιστορίες του Roald Dahl, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται “Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας” (Γουίλι Γουόνκα ακούς;), η διάσημη “Ματίλντα“, “Ο Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας”, “Οι Βλακέντιοι” , “Το θαυματουργό φάρμακο”, “Σόλο πορεία”, “Ο μεγάλος γυάλινος ανελκυστήρας” και πολλοί άλλοι τίτλοι, οι οποίοι θα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες παιδιών αλλά και σε οικογένειες.

Το Netflix ανακοίνωσε πως τα τηλεοπτικά προγράμματα που θα δημιουργηθούν θα παραμένουν πιστά στο πνεύμα και το ύφος του Ρόαλντ Νταλ, κοντά στη γραφή των βιβλίων του, με φρέσκια, σύγχρονη ματιά και με υψηλή ποιότητα κινουμένων σχεδίων και παραγωγής.

Η παραγωγή θα ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες την υλοποίηση του τεράστιου πρότζεκτ.

Αγόρι, του Ρόαλντ Νταλ