Το elniplex στην κατασκήνωση η Φωλιά του παιδιού

0
840

Την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016, το ELNIPLEX επισκέφθηκε την κατασκήνωση η Φωλιά του Παιδιού στις Αφίδνες Αττικής, μια κατασκήνωση με πάρα πολλά παιδιά και ιδιαίτερα οργανωμένες εγκαταστάσεις.

Με αφορμή το βιβλίο "Αθλητισμός: Ιδέες και Αξίες" (φύλλα εργασίας για παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτων τάξεων του δημοτικού) της Παιδικής Νομικής Βιβλιοθήκης και του ELNIPLEX που κυκλοφορεί από το Μάιο (μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα καλά ενημερωμένα βιβλιοπωλεία αλλά και να το παραγγείλετε και στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας), παίξαμε με πάνω από 80 παιδιά ένα πλήθος παιχνιδιών και δραστηριοτήτων ρόλων.

Τα παιδιά άρχισαν να "τσακώνονται" με πολεμικές (κατασκηνωτικές) ιαχές. Ένα σφύριγμα όμως σήμανε τη λήξη των εχθροπραξιών. Ήταν η ώρα των Ολυμπιακών Αγώνων και της Εκεχειρίας.

Τα παιδιά παρέλασαν με σημαίες, έπαιξαν παιχνίδια, έκαναν αθλήματα, έπαιξαν ρόλους, σκέφτηκαν πάνω σε ιδέες και αξίες του αθλητισμού. Το χαμόγελό τους και η απόλυτη συμμετοχή τους σε όλα όσα κάναμε, μας συνόδευσαν μέχρι που φύγαμε από τον όμορφο χώρο της κατασκήνωσης.

Ευχαριστούμε θερμά την εμψυχώτρια παιδικών ομάδων κυρία Παναγιώτα Στρίκου Τομοπούλου για την πρόσκληση, τη συνεργασία και την υποδοχή.