Χριστούγεννα με τον Μάνο Κοντολέων και τον Βαγγέλη Ηλιόπουλο

0
1095

kontoleon

Τι χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η μαγεία των Χριστουγέννων εκτός από τις όμορφες σκέψεις και ευχές, τον στολισμό και τα γλυκά;
Μα φυσικά οι χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Πολλοί Έλληνες και ξένοι συγγραφείς μας περιμένουν αυτές τις μέρες για να μας ταξιδέψουν μέσα από τις ιστορίες τους. Ανάμεσά τους οι πολυγραφότατοι και αγαπημένοι συγγραφείς Μάνος Κοντολέων και Βαγγέλης Ηλιόπουλος με γεμάτο το “χάρτινο καραβάκι τους” βιβλία, μας προσκαλούν σε μαγικά χριστουγεννιάτικα ταξίδια. Ιστορίες αστείες, τρυφερές, ρομαντικές, ιστορίες χριστουγεννιάτικες:
“Μαζί θα περάσουμε το χειμώνα”, είπε το έλατο,  Νεράιδα πάνω στο έλατο, Χρυσαφένια, Ασημένια Νύχτα Χριστουγεννιάτικη,  Το τριαντάφυλλο των Χριστουγέννων, Οι κάλτσες με τα δώρα,  Ο χιονάνθρωπος που δεν ήθελε iliopoulosνα λιώσει, Πολύτιμα Δώρα, Κόκκινο Καραβάκι, Κόκκινο Ποδήλατο,  Ελληνικά Διηγήματα Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς γραμμένα από την πένα του Μάνου Κοντολέων.
Ο δικός μας Άγιος Βασίλης, Το γιατί των παιδιών φέρνει την ελπίδα, Ο Καλοκαλικάνζαρος σώζει το Καλικαντζαροχωριό και Τα Χριστούγεννα των παιδιών από τον Βαγγέλη Ηλιόπουλο.

Στο elniplex αγαπάμε πολύ το καλό βιβλίο και πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο δώρο για τις γιορτές για μικρούς και… λίγο πιο μεγάλους!