More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήUncategorizedΔελτίο τύπου ELNIPLEX 17-9-2018

    Δελτίο τύπου ELNIPLEX 17-9-2018

    Το ELNIPLEX

    ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

    -παρουσιάζει μόνο βιβλία που έχει διαβάσει. Όχι δελτία τύπου, όχι οπισθόφυλλα.

    -δεν εντοπίζει και δεν λαμβάνει όλα τα βιβλία που εκδίδονται στην Ελλάδα, καθώς αυτό είναι πρακτικώς αδύνατον. Εντοπίζει και λαμβάνει όμως τα περισσότερα (περίπου το 80-90%) καθώς συνεργάζεται με τους περισσότερους εκδοτικούς οίκους της χώρας.

    -έχει σταθερή θέση συνεργασίας με όλους τους εκδοτικούς, συγγραφείς και δημιουργούς. Οι ελάχιστοι εκδοτικοί που δεν αποστέλλουν τα βιβλία τους στο ELNIPLEX, το πράττουν με δική τους ευθύνη και όχι λόγω κάποιας δικής μας άρνησης.

    -βιβλία που διαβάζει και αξιολογεί συντάκτης μας με αρνητικό πρόσημο δεν παρουσιάζονται καθόλου. Ως εκ τούτου, ο,τι δεν υπάρχει στη βάση του, το ELNIPLEX ή δεν το εντόπισε (λίγες περιπτώσεις) ή δεν του εστάλη (λίγες περιπτώσεις) ή δεν το προτείνει στους αναγνώστες του (αρκετές περιπτώσεις).

    -όσα βιβλία δεν έχουν σταλεί σε συντάκτες μας και άρα δεν έχουν παρουσιαστεί, δεν γίνεται να συμπεριλαμβάνονται στις Ετήσιες Χρυσές Λίστες του ELNIPLEX κάθε Απρίλιο. Δες εδώ και εδώ.

    -εφόσον επιθυμείτε να στείλετε τα βιβλία σας (εκδότες, συγγραφείς, εικονογράφοι) δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@elniplex.com. Θα σας απαντήσουμε άμεσα.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

    -δημοσιεύει κάθε αξιόλογη εργασία, πρόταση, ιδέα, πρακτική όλων των εκπαιδευτικών ανεξαιρέτως.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

    -είναι χορηγός επικοινωνίας επιλεγμένων και κορυφαίων γεγονότων, φεστιβάλ, παραστάσεων και events και συνεργάζεται με πολλούς αξιόλογους χώρους και δημιουργούς.

    ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ/ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

    -για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων και για να αποφευχθούν δυσλειτουργίες όπως να εμφανίζεται άλλος αντί άλλου σε ταμείο θεάτρου, δεν ανακοινώνει δημόσια πλέον τους νικητές των κληρώσεων αλλά τους ειδοποιεί με προσωπικά μηνύματα, mail ή τηλεφωνικά. Οι συμμετοχές είναι εκατοντάδες και η ανάδειξη νικητών γίνεται με κλήρωση. Η κλήρωση γίνεται μέσω random number generator. Δείτε εδώ τους όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς του ELNIPLEX με όλες τις διευκρινίσεις.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

    -δημοσιεύει κάθε έγκριτο επιστημονικό άρθρο αποστέλλεται επώνυμα

     

    RELATED ARTICLES

    Most Popular