More
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_405
    patakis_oti thelw tha kanw banner_405x150
    ΑρχικήELNIPLEX+Διακοπή συνεργασίας της UNICEF με το ελληνικό της τμήμα

    Διακοπή συνεργασίας της UNICEF με το ελληνικό της τμήμα

    Τον τερματισμό της συμφωνίας της με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή UNICEF εξαιτίας του πρόσφατου οικονομικού ελέγχου από ανεξάρτητο φορέα που έδειξε μαύρες τρύπες στα ταμεία του οργανισμού ανακοίνωσε η UNICEF.

    Η ανοιχτή επιστολή της UNICEF έχει ως εξής:

    Αγαπητέ υποστηρικτή της UNICEF,

    Επικοινωνούμε μαζί σας, καθώς είστε ένας από τους γενναιόδωρους υποστηρικτές των πιο ευάλωτων παιδιών του κόσμου, για να σας ενημερώσουμε ότι η UNICEF έχει τερματίσει τη συμφωνία της με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή UNICEF, εξαιτίας των ανησυχιών που προέκυψαν από πρόσφατο έλεγχο από ανεξάρτητο φορέα.

    Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο www.unicef.gr ή διαβάστε τη συνημμένη δήλωση της 19ης Απριλίου 2018, που εξέδωσε το γραφείο τύπου της UNICEF Γενεύης.

    Η UNICEF δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει την σχεδόν 70 χρόνια σχέση της με τους Έλληνες πολίτες, καθώς ήδη εργάζεται για τον διορισμό μιας νέας Εθνικής Επιτροπής της UNICEF.

    Θα σας ενημερώσουμε σχετικά μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

    Θα θέλαμε επίσης να σας διαβεβαιώσουμε ότι η σημαντική δράση της UNICEF με παιδιά μετανάστες και πρόσφυγες στην Ελλάδα θα συνεχιστεί, ως μέρος του πλάνου ανταπόκρισης της UNICEF στο προσφυγικό και το μεταναστευτικό, το οποίο υποστηρίζεται μέσω του Περιφερειακού Γραφείου Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας, σε συνεργασία με την Ελληνική Κυβέρνηση και άλλος εταίρους της κοινωνίας των πολιτών.

    Η υποστήριξή σας είναι ουσιαστική για τις προσπάθειες της UNICEF για τα παιδιά και η UNICEF θα ήθελε να διασφαλίσει ότι θα είστε σε θέση να συνεχίσετε να συμβάλλετε στο έργο της για τα παιδιά σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ευγνώμονες για τη δέσμευσή σας στους κοινούς μας αυτούς στόχους.

    Με τις θερμότερες ευχές μας,
    Ελληνική Εθνική Επιτροπή UNICEF

    RELATED ARTICLES

    Most Popular