More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΒιβλίο5-7 ετώνΕδώ κρύβεται η χαρά, της Νίκολα Έντουαρντς

    Εδώ κρύβεται η χαρά, της Νίκολα Έντουαρντς

    Mindfulness. Ενσυνειδητότητα στα ελληνικά. Πρόκειται για μια σύγχρονη, ολιστική προσέγγιση της ζωής που κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους σε όλον τον κόσμο. Η ενσυνειδητοτητα είναι η επίγνωση που προέρχεται από τη σκόπιμη προσήλωσή μας στην παρούσα στιγμή και την αποδοχή του παρόντος ως έχει, δίχως εγκλωβισμό στο παρελθόν ή το μέλλον.

    Το “Εδώ κρύβεται η χαρά” ακολουθεί ακριβώς αυτό το μονοπάτι. Καλεί τον μικρό αναγνώστη να μην ξεστρατίζει την προσοχή του εδώ κι εκεί. Η ζωή είναι εδώ, τώρα μπροστά μας. Το μονοπάτι της χαράς και της ευτυχίας είναι καθαρό. Διεκδικούμε την χαρά ακούγοντας ήχους που θάβονται στη φασαρία και τη βοή, έναν ψίθυρο ή το θρόισμα των φύλλων που έχουμε ξεχάσει πώς είναι. Νιώθοντας όσα μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα και λιγότερο βολικά, βλέποντας τα συναισθήματά μας να περνούν από μέσα μας. Χαλαρώνοντας ελεύθεροι και διώχνοντας την ένταση και την κούραση. Δοκιμάζοντας όμορφα φαγητά, αργά, καταλαβαίνοντας τις διαφορετικές γεύσεις.Αγγίζοντας κάτι που χαρίζει ηρεμία, εξερευνώντας και ανακαλύπτοντας ανεκτίμητους θησαυρούς που κρύβονται παντού γύρω μας. Μυρίζοντας και αναπνέοντας, αγαπώντας και εκτιμώντας.

    Η χαρά βρίσκεται παντού, σε όλες τις μικρές, παρούσες στιγμές, σε όλα όσα μας φέρνουν πιο κοντά στο σύμπαν. Γι’ αυτό και όταν νιώσουμε άγχος για κάτι στη ζωή μας, αναπνέουμε βαθιά και θυμόμαστε ότι είμαστε ένα με το σύμπαν!

    Το βιβλίο αναδεικνύει μονοπάτια χαλάρωσης, διαχείρισης άγχους, εξερεύνησης των συναισθημάτων των παιδιών και αναζήτησης της χαράς που βρίσκεται γύρω μας. Δεν αποτελεί μια απλή συνταγή. Δείχνει έναν δρόμο που μόνο με θέληση μπορείς να ακολουθήσεις και να βρεις την ομορφιά και τη χαρά.

    Ένα βιβλίο που δείχνει μια ξεκάθαρη στάση ζωής.

    Εκδόσεις Διόπτρα.

    ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Αγόρασέ το
    Τίτλος: Εδώ κρύβεται η χαρά
    Τίτλος πρωτοτύπου: Happy: A Children’s Book of Mindfulness
    Συγγραφέας: Nicola Edwards
    Εικονογράφηση: Katie Hickey
    Μετάφραση: Βίκυ Κατσαρού
    Επιμέλεια: Λύντη Γαλάτη
    Εκδόσεις: Διόπτρα, Οκτώβριος 2018
    Σελίδες: 32
    Μέγεθος: 22 Χ 26
    ISBN: 978-960-605-493-8

     

    Απόστολος Πάππος
    Απόστολος Πάππος
    Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1976. Νηπιαγωγός. Κάποτε έφτιαξε το ELNIPLEX. Τώρα γράφει γι' αυτό μόνο όποτε του αρέσει κάτι.
    RELATED ARTICLES

    Most Popular