More
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_405
    patakis_oti thelw tha kanw banner_405x150
    ΑρχικήΒιβλίοΗ απίστευτη Isol για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

    Η απίστευτη Isol για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

    Ο Μάρτης σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Αργεντινής έχει τη μεγάλη χαρά να φιλοξενεί τον Ιούνιο στην Ελλάδα την ISOL, την πολυβραβευμένη συγγραφέα και εικονογράφο από την Αργεντινή!

    Η πολυτάλαντη δημιουργός παιδικών βιβλίων και μουσικός επισκέπτεται τη χώρα μας για πρώτη φορά στις 9 Ιουνίου δίνοντάς μας την ευκαιρία να αποκτήσουμε πιο άμεση και ουσιαστική γνωριμία με το ευφάνταστο έργο της.

    Πρόκειται για την συγγραφέα και δημιουργό του αξεπέραστου Νοτούρνο-Συνταγές για Όνειρα, της εικαστικής πανδαισίας Νουμεράλια, του εξαιρετικού Ο Πετίτ το τέρας και της συναρπαστικής οπτικής του άλλου στο Είναι καλό να έχεις ένα παπάκι.

    Η Isol είναι μια καλλιτέχνης που δημιουργεί βιβλία για παιδιά με μια ολόκληρη φιλοσοφία πίσω τους, βιβλία που πέρα από τις ουσιώδεις διαδρομές που χαράζουν στο νου και την ψυχή των παιδιών, προκαλούν αλυσιδωτές εκρήξεις αλλαγής στο φιλοσοφικό υπόβαθρο κάθε αναγνώστη τους, μικρού και μεγάλου.

    Isol, κάτι περισσότερο από μια συγγραφέα. Ή όπως θα έλεγαν στα μέρη της… Más que una escritora.

    Μην χάσετε τις εκδηλώσεις όπου θα συμμετάσχει η ISOL:

    Σάββατο 9 Ιουνίου στις 12:00

    Public στο Κολωνάκι
    Παρουσίαση του βιβλίου Νοτούρνο, Συνταγές για όνειρα.

    Στο πλαίσιο του φεστιβάλ LEA οι εκδόσεις Μάρτης και το βιβλιοπωλείο Public στο Κολωνάκι σας προσκαλούν το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 12:00 σε ένα μαγικό ταξίδι με αφορμή το βιβλίο της ISOL Νοτούρνο, συνταγές για όνειρα!

    Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να μαγειρέψουν όνειρα και να γνωρίσουν από κοντά τη σπουδαία Αργεντινή εικονογράφο ISOL στην πρώτη της επίσκεψη στη χώρα μας!

    Κυριακή 10 Ιουνίου, στις 13:00

    3ο Bobos Art Festival
    Στη σκηνή του 3ου Bobos Art Festival στον Κήπο του Μεγάρου, η αγαπημένη ομάδα Κοπέρνικος θα μας παρουσιάσει μια χιουμοριστική αυτοσχέδια μίνι παράσταση γεμάτη φαντασία, βασισμένη στα βιβλία της ISOL.

    Με μια χιουμοριστική αυτοσχέδια μίνι παράσταση γεμάτη φαντασία, οι ηθοποιοί Μιχάλης Κοιλάκος και Γιάννης Αδρίμης θα μας γνωρίσουν το έργο της ISOL που βραβεύτηκε το 2013 με το διεθνές βραβείο ALMA (τη μεγαλύτερη διάκριση που μπορεί να λάβει ένας δημιουργός παιδικού βιβλίου) και επισκέπτεται τη χώρα μας για πρώτη φορά. Μέσα από τους ανατρεπτικούς διαλόγους τους θα μας παρουσιάσουν τα βιβλία Ο Πετίτ το τέρας και Είναι καλό να έχεις ένα παπάκι και, στο τέλος, την ίδια την ISOL, που θα ανέβει στη σκηνή για να  συναντήσει τους μικρούς της φίλους και να υπογράψει τα βιβλία τους!

    Πέμπτη 14 Ιουνίου, στις 18:00

    Η ISOL υπογράφει τα βιβλία της στον Μάρτη!

    Η ISOL παρέα με τον συγγραφέα Αντώνη Παπαθεοδούλου θα μας παρασύρουν σε ένα ευφάνταστο ταξίδι στον μαγικό κόσμο των βιβλίων της σπουδαίας δημιουργού.

    Στο τέλος της εκδήλωσης, η ISOL θα υπογράψει τα βιβλία της και θα συνομιλήσει με φίλους και δημοσιογράφους (Εκδόσεις Μάρτης, Χάρητος 8, 10675, Κολωνάκι).

     

    Απόστολος Πάππος
    Απόστολος Πάππος
    Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1976. Νηπιαγωγός. Κάποτε έφτιαξε το ELNIPLEX. Τώρα γράφει γι' αυτό μόνο όποτε του αρέσει κάτι.
    RELATED ARTICLES

    Most Popular