More
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_405
    patakis_oti thelw tha kanw banner_405x150
    ΑρχικήΕιδήσεις"Κύριε ταχυδρόμε, μπορείτε να παραδώσετε αυτή την κάρτα στον ουρανό για τα...

    “Κύριε ταχυδρόμε, μπορείτε να παραδώσετε αυτή την κάρτα στον ουρανό για τα γενέθλια του μπαμπά μου;”

    Ο 7χρονος Jase Hyndman από το West Lothian της Σκωτίας μαζί με την δεκάχρονη αδερφή του Neive, έχασαν τον πατέρα τους πριν από τέσσερα χρόνια. Συνέχισαν όμως να γιορτάζουν τα γενέθλιά του κάθε χρόνο. Φέτος ο Jase ήθελε να στείλει στον πατέρα του μια κάρτα γενεθλίων. Ανησυχώντας ότι η κάρτα δεν θα έφτανε στον προορισμό της, υπέβαλε ένα ειδικό αίτημα στην ταχυδρομική εταιρία Royal Mail.

    Στην επιστολή του έγραψε:

    «Κύριε ταχυδρόμε, μπορείτε να παραδώσετε  αυτή την κάρτα στον ουρανό για τα γενέθλια του μπαμπά μου, ευχαριστώ».

    Στο ταχυδρομείο συναγερμός. Τι παράξενο μήνυμα ήταν αυτό. Θα μπορούσε να τη συσχετίσει κανείς με την περίφημη επιστολή της Βιρτζίνια Ο’ Χάνλον στα γραφεία της Sun, μόνο που τώρα τα πράγματα ήταν ακόμα πιο συγκινητικά. Το μήνυμα του Jase σίγουρα θα μπορούσε να παραπέσει ή να αγνοηθεί από κάποιον υπάλληλο. Όχι όμως σε αυτήν την περίπτωση. Λίγες μέρες μετά την αποστολή της επιστολής, ο Jase έλαβε απάντηση από τον Sean Milligan της ταχυδρομικής εταιρίας, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι κατάφερε να παραδώσει την κάρτα, παρά το γεγονός ότι ήταν μια «δύσκολη αποστολή».

    Η συγκινητική απάντηση, μνημείο ευαισθησίας και αγάπης είναι η εξής:

    «Αγαπητέ Jase,Κατά τη διάρκεια αποστολής της επιστολής σας, αντιμετωπίσαμε κάποιες ανησυχίες.Έτσι, ήθελα να σας ενημερώσω για το πώς καταφέραμε να παραδώσουμε την επιστολής σας, στον πατέρα σας στον ουρανό. Ήταν μια δύσκολη πρόκληση, να αποφύγουμε τα αστέρια και άλλα γαλαξιακά αντικείμενα στη διαδρομή προς τον ουρανό. Ωστόσο, να είστε βέβαιος ότι έχουμε παραδώσει αυτήν τη σημαντική επιστολή. Προτεραιότητα της Royal Mail είναι να αποστέλλει με ασφάλεια στους πελάτες την αλληλογραφία τους. Ξέρω πόσο σημαντική είναι η αλληλογραφία σας για εσάς.Θα συνεχίσω να κάνω ό,τι μπορώ για να εξασφαλίσω την παράδοση στον ουρανό με ασφάλεια. Με εκτίμηση,Sean Milliga».

    Τα social media πήραν φωτιά. Η δημοσίευση στο Facebook με το γράμμα του Jase και την απάντηση της Royal Mail έγινε viral και κοινοποιήθηκε πάνω από 200 χιλιάδες φορές. Η μητέρα του Jase, Teri Copland, έγραψε:«Δεν χρειαζόταν να κάνετε αυτή την προσπάθεια, θα μπορούσατε να το αγνοήσετε, αλλά το γεγονός ότι το κάνατε για ένα μικρό αγόρι που δεν γνωρίσατε ποτέ είναι τόσο υπέροχο. Royal Mail, έχετε αποκαταστήσει την πίστη μου στην ανθρωπότητα».

    RELATED ARTICLES

    Most Popular