More
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_405
    patakis_oti thelw tha kanw banner_405x150
    ΑρχικήΑτζένταΟ Μάκης Τσίτας και το Δώρο γενεθλίων στον Ιανό (για όλα τα...

    Ο Μάκης Τσίτας και το Δώρο γενεθλίων στον Ιανό (για όλα τα παιδιά)

    Το βιβλιοπωλείο IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα) και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν το Σάββατο 12 Μαΐου, στις 13:00, σε μια συνάντηση με τον συγγραφέα Μάκη Τσίτα με αφορμή το νέο του βιβλίο ΔΩΡΟ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ, στον χώρο του βιβλιοπωλείου.

    Οι ηθοποιοί Ελένη Κουρνέτα και Γιάννης Μπακογιώργος θα ζωντανέψουν τους δύο πρωταγωνιστές του βιβλίου και με τη βοήθεια όλων των παιδιών που θα είναι εκεί θα μας αφηγηθούν την ιστορία.

    Το βιβλίο:

    Τα γενέθλια του μπαμπά πλησιάζουν. Έξι μήνες δεν είναι ούτε πολύς, ούτε λίγος χρόνος. Η Τασία και ο αδερφός της αποφασίζουν να παχύνουν ένα γουρουνάκι για να πάρουν στον μπαμπά τους ένα πραγματικά φανταστικό δώρο. Το γουρουνάκι είναι ο κουμπαράς τους και τρώει ο,τι χαρτζιλίκι έπεφτε στα χέρια τους.

    Τρεις μέρες πριν τα γενέθλια σπάνε τον κουμπαρά και ανακαλύπτουν ότι τα λεφτά είναι παραπάνω από όσα περίμεναν. Το σούπερ δώρο του μπαμπά είναι θέμα χρόνου. Η Τασία, ως μεγάλη αδελφή, πηγαίνει στο κοντινό κατάστημα για να αγοράσει το δώρο, ενώ ο αδερφός της αναρωτιέται παίζοντας στο καθιστικό. Όμως, όλα πάνε εντελώς στραβά: η Τασία γυρίζει έτοιμη να κλάψει και εξομολογείται στον αδερφό της ότι έχασε το πορτοφόλι με τα λεφτά!

    Και τώρα; Θα πάρει ο μπαμπάς μια απλή ανθοδέσμη με τα λίγα κέρματα που τους απέμειναν; Ή τα δύο παιδιά θα βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν ξανά και η ιστορία των γενεθλίων θα αλλάξει δρόμο;

    Μια έξυπνη ιστορία για τη δύναμη της συγγνώμης στα χείλη των παιδιών.

    Όλη η παρουσίαση του ELNIPLEX εδώ.

    RELATED ARTICLES

    Most Popular