More
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_405
    patakis_oti thelw tha kanw banner_405x150
    ΑρχικήΑτζένταΜουσείαΜία νύχτα… στο Μουσείο: Sleepover στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου για οικογένειες

    Μία νύχτα… στο Μουσείο: Sleepover στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου για οικογένειες

    Μία νύχτα… στο Μουσείο
    Sleepover στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου για οικογένειες
    Σάββατο 10 έως Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

    Πώς φαντάζεσαι ότι μπορεί να είναι ένα Μουσείο το βράδυ; Σκοτεινό, απόμακρο, ίσως και λίγο… τρομακτικό; Εμείς πάλι λέμε ότι μπορεί να μεταμορφωθεί στον πιο συναρπαστικό χώρο παιχνιδιού και διασκέδασης για όλους!

    Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, σας καλούμε να περάσουμε τη νύχτα μας αλλά και το πρωί της επόμενης, Κυριακής 11 Νοεμβρίου, στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου και στο πιο διασκεδαστικό sleepover για οικογένειες με παιδιά από 7 ετών με πολλές και απολαυστικές δραστηριότητες.

    Τι θα γίνει όμως όταν η νύχτα πέσει στο Γκάζι; Ξεκινώντας από το απόγευμα του Σαββάτου, θα συμμετάσχουμε σε μία διαδραστική ξενάγηση (ή μάλλον παιχνίδι) μυστηρίου στο παλιό εργοστάσιο φωταερίου με… φακούς! Μετά απ’ αυτό σίγουρα θα νιώθουμε πολύ εξαντλημένοι, γι’ αυτό και θα πάρουμε το βραδινό μας στο Καφέ της Τεχνόπολης. Για τη συνέχεια έχουμε ένα σούπερ «διαστημικό» εικαστικό εργαστήριο STEAM στο οποίο θα κατασκευάσουμε όλοι μαζί το δικό μας ηλιακό σύστημα και θα του δώσουμε φως. Νομίζετε ότι τελειώσαμε εδώ; Όχι βέβαια! Έχουμε αφήσει το καλύτερο για το τέλος: σε συνεργασία και με την καθοδήγηση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα παρατηρήσουμε το νυχτερινό ουρανό με τηλεσκόπια (αλήθεια, έχεις δει από κοντά αληθινό τηλεσκόπιο;). Ε και μετά… ύπνος!

    ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ, Sleepover

    Ξεκουραστήκαμε; Ώρα για ξύπνημα! Η μέρα μας θα ξεκινήσει νόστιμα με ένα πλούσιο και ιδιαίτερα γευστικό πρωινό στο Καφέ μας. Στη συνέχεια, θα κάνουμε τη βόλτα μας στην Τεχνόπολη, θα παίξουμε στο Skywalk και την παιδική χαρά, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στα δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα των Κυριακών στην Τεχνόπολη!

    ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ, Sleepover

    Εσείς θα λείπετε;

    Κρατήσεις & πληροφορίες: 2130109325
    *Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Απαραίτητη η κράτηση.

    **Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, οι συμμετέχοντες στο sleepover θα έχουν έκπτωση 10% στο Industrial Gas Museum Shop ενώ γι’ αυτούς η είσοδος στους μουσειακούς χώρους θα είναι ελεύθερη.

    *** Το βράδυ του Σαββάτου, θα κοιμηθούμε σε στρώματα που μας χορηγεί η elite strom. Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης «Μια νύχτα στο… Μουσείο», τα στρώματα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

     Μάθε περισσότερα: www.gasmuseum.gr

    #IndustrialGasMuseum
    #my_igm
    #KatheMeraTexnopoli

    Ανέζα Κολόμβου
    Ανέζα Κολόμβου
    Νηπιαγωγός, δασκάλα χορού, υπεύθυνη θεαμάτων/ατζέντας ELNIPLEX Επικοινωνία: aneza.kolomvou@gmail.com
    RELATED ARTICLES

    Most Popular