More
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_405
    patakis_oti thelw tha kanw banner_405x150
    ΑρχικήELNIPLEX+Να οπλοφορούν οι δάσκαλοι για να σταματούν τις επιθέσεις, είπε ο Τραμπ...

    Να οπλοφορούν οι δάσκαλοι για να σταματούν τις επιθέσεις, είπε ο Τραμπ ως λύση

    Παιδιά, στην μπάντα, παιδιά στην μπάντα, περνάνε τα κομάντα, κατά τον πρόεδρο των Η.Π.Α. Ντόναλντ Τραμπ ως μέτρο καταπολέμησης των ενόπλων επιθέσεων σε σχολεία.

    Photo via time.com

    “Κύριε, είδα τι έχεις στην κάλτσα σου!” Αν αυτό είναι μέτρο προάσπισης της ασφάλειας των μαθητών, δάσκαλοι παραιτηθείτε τώρα!

    «Αν είχαμε έναν δάσκαλο που χειρίζεται με ευχέρεια ένα όπλο, θα μπορούσε να τερματίσει μια επίθεση πολύ γρήγορα» είπε ο πρόεδρος Τραμπ, ενώ πρόσθεσε ότι τα σχολεία θα μπορούσαν να δίνουν όπλα στο 20% των εκπαιδευτικών για να μπορούν να σταματούν τους επίδοξους δολοφόνους που επιτίθενται στα σχολεία. «Αυτό θα αφορούσε φυσικά μόνο ανθρώπους που έχουν εμπειρία με όπλα» δήλωσε ο πρόεδρος, ενώ εξήγησε ότι οι δάσκαλοι θα μπορούσαν να κρύβουν τα όπλα πάνω τους. Φανταστείτε τώρα εικόνα, ο άνθρωπος που διδάσκει τα παιδιά να μην βιαιοπραγούν, να επιλύουν ειρηνικά τις διαφορές τους και προσπαθεί να προάγει τη συναισθηματική νοημοσύνη τους, να κρύβει κάτω από το σακάκι του ή μέσα στην κάλτσα του ένα περίστροφο, έτσι, για ώρα ανάγκης, βρε αδερφέ.

    Ο πρόεδρος Τραμπ, ήταν προεκλογικά θερμός υποστηρικτής του δικαιώματος της οπλοκατοχής και υποστηρίχθηκε φανατικά από την NRA (National Rifle Association), την ισχυρότερη οργάνωση υπέρ της οπλοκατοχής στις Η.Π.Α. Ο διευθύνων σύμβουλος της NRA μάλιστα, Γουέιν Λαπιέρ, υπερασπίστηκε τη χρήση όπλων για να προστατευθεί η έννομη τάξη. «Οι ελίτ δεν νοιάζονται ούτε κατ’ ελάχιστο για το αμερικανικό σχολικό σύστημα και τους μαθητές. Ο στόχος τους είναι η κατάργηση της δεύτερης τροπολογίας και των ελευθεριών μας στα όπλα ώστε να εξαλείψουν όλες τις ατομικές ελευθερίες», είπε ο Λαπιέρ.

    Ο πρόεδρος Τραμπ δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει άμεσα δράση για να γίνονται πιο αυστηροί έλεγχοι του ιστορικού των επίδοξων αγοραστών όπλων και ότι η κυβέρνησή του θα εξετάσει το ενδεχόμενο να αυξήσει το όριο ηλικίας για την αγορά ορισμένων τύπων όπλων, όπως τα τουφέκια εφόδου.

    RELATED ARTICLES

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Most Popular