More
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_405
    patakis_oti thelw tha kanw banner_405x150
    ΑρχικήΑτζένταΜουσική & ΧορόςΞεκινούν οι ακροάσεις στο Athens Children's Ballet

    Ξεκινούν οι ακροάσεις στο Athens Children’s Ballet

    akroaseis ACB

    Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ACB (Athens Children’s Ballet) προσκαλεί όλους τους χορευτές και χορεύτριες μπαλέτου που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στις παραστάσεις του, να δηλώσουν συμμετοχή για τις ακροάσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις 14 και 15 Φεβρουαρίου, έως την 1 Φεβρουαρίου. Βασικά προσόντα που απαιτούνται είναι το ταλέντο, το πάθος και η αφοσίωση στο χορό. Οι χοροδιδασκαλίες του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν σε μια εντατική εβδομάδα τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο και από τον Σεπτέμβριο για 12 συνεχείς Κυριακές, περιλαμβάνοντας μαθήματα τεχνικής και χορογραφίας.
    Έτσι, χορευτές και χορεύτριες μπαλέτου ηλικίας 9-22 ετών (24 για τους άντρες) που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα χοροδιδασκαλίας που θα κορυφωθεί με 4 παραστάσεις, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία υπό την καθοδήγηση σημαντικών ονομάτων του χώρου.
    Η κ. Lynn Wallis, επίτιμη πρόεδρος του ACB και καλλιτεχνική διευθύντρια της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου αναφέρει, «H ευκαιρία ομαδικής συνεργασίας για την προετοιμασία παραστάσεων αποτελεί μία μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία ζωής! Η συμμετοχή σε μια τέτοια δημιουργική διαδικασία είναι πολύ ουσιαστική και σημαντική για την εξέλιξη κάθε νέου χορευτή».

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την 1 Φεβρουαρίου 2015, στο athenschildrenballet@gmail.com ή στο 210-6206863. Δείτε τη Facebook Page του ACB πατώντας εδώ.

     

     

    RELATED ARTICLES

    Most Popular