More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΒιβλίο8-11 ετώνΟδηγός για σούπερ κορίτσια, της Ορόρ Μεγέρ

    Οδηγός για σούπερ κορίτσια, της Ορόρ Μεγέρ

    Πολλά τα βιβλία ενημέρωσης των προεφήβων και εφήβων κοριτσιών πλέον, βιβλία τα οποία διαχέουν τη σύγχρονη γνώση, απενοχοποιούν, ελευθερώνουν, κατατοπίζουν και διώχνουν μακριά τις σκιές του παρελθόντος, τις αμφιβολίες, τη σύγχυση.

    Πρόκειται για έναν σπιρτόζικα γραμμένο οδηγό, με ευχάριστη εικονογράφηση και γραφιστική επιμέλεια, μικρά, περιεκτικά κείμενα χωρισμένα σε πολλά υποκεφάλαια που δεν εξαντλείται απλώς σε μια περιφορά γνωστών συμβουλών και γνώσεων για το σώμα που μεγαλώνει, την περίοδο που έρχεται, τις σχέσεις με τα αγόρια κτλ, αλλά κινείται σε έναν πολύ πιο ευρύ άξονα. Παρέχει πλήθος συμβουλών και έξυπνων παραινέσεων για απλά, μικρά πράγματα που συχνά βασανίζουν τα κορίτσια, από την οργάνωση του δωματίου και της ντουλάπας τους, τον τρόπο που θα φτιάξουν και θα φορέσουν μια εσάρπα, τα μαλλιά τους και όμορφο, χειροποίητα κοσμήματα, μέχρι φάρσες, οδηγίες για δημιουργία ομάδας κατασκόπων, συμβουλές ευδιαθεσίας, συνταγές μαγειρικής για να εκπλήξουν, τρομακτικές ιστορίες, ζεν μυστικά, αναγνώριση αστερισμών, παιχνίδια και δραστηριότητες για να είναι πάντα τα κορίτσια μια πηγή ζωντάνιας, αγάπης, ενσυναίσθησης, χαράς και γνώσης.

    Είμαστε πάντα καχύποπτοι με αυτά τα εμπορικά πρότζεκτ, ειδικά την εποχή που κυκλοφορούν 2-3 από κάθε εκδοτικό οίκο. Αυτό το βιβλίο, όμως, συμπεριφέρεται σαν ένα πραγματικά πολυσυλλεκτικό άλμπουμ γνώσης, ιδεών ελευθέρου χρόνου, καλλιέργειας, γνώσεων και διώχνει την δικαιολογία του “βαριέμαι, δεν έχω τι να κάνω”.

    Αυτό το βιβλίο υπενθυμίζει πως πάντα έχεις κάτι να κάνεις. Με έξυπνες ιδέες από πλήθος πεδίων και ενδιαφερόντων που σίγουρα θα εξάψει τη φαντασία πολλών κοριτσιών, ο οδηγός για σούπερ κορίτσια πιστεύουμε ότι θα αρέσει σε μεγάλη μερίδα κοριτσιών. Μη σας πω ότι το μισό βιβλίο αφορά και τα αγόρια, αλλά η εμπορικότητα αυτών των βιβλίων βασίζεται ακριβώς στον επιμερισμό και διαχωρισμό.

    Για παιδιά περίπου 7-11 ετών.

    Μετάφραση Μαρίζα Ντεκάστρο.

    Εκδόσεις Καστανιώτη.

    ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
    Τίτλος: Οδηγός για σούπερ κορίτσια
    Συγγραφέας: Ορόρ Μεγέρ
    Εικονογράφηση: Μυρτίγ Τουρνεφέιγ, Αμαντίν
    Μετάφραση: Μαρίζα Ντεκάστρο
    Εκδόσεις: Καστανιώτη, Ιούνιος 2020
    Σελίδες: 128
    Μέγεθος: 19 Χ 21
    ISBN: 978-960-03-6672-3

     

    Κατερίνα Χατζηανδρέου
    Κατερίνα Χατζηανδρέου
    Νηπιαγωγός, εμψυχώτρια. Υπεύθυνη του ELNIPLEX
    RELATED ARTICLES

    Most Popular