More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΒιβλίοΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Ο μεγάλος αρκούδος, το μικρό αρκουδάκι κι εγώ της Μαργαρίτα ντελ...

    ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Ο μεγάλος αρκούδος, το μικρό αρκουδάκι κι εγώ της Μαργαρίτα ντελ Μάθο

    Το ELNIPLEX προδημοσιεύει ένα απόσπασμα από το βιβλίο “Ο μεγάλος αρκούδος, το μικρό αρκουδάκι κι εγώ” της Margarita del Mazo που κυκλοφορεί στις 17 Φεβρουαρίου από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.

    Ένα διασκεδαστικό χειμωνιάτικο παραμύθι από τη συγγραφέα Margarita del Mazo και την εικονογράφο Rocio Bonilla

    Είναι πολύ ωραίο να έχεις ένα αρκουδάκι. Αλλά είναι ακόμα καλύτερο να έχεις και έναν μεγάλο αρκούδο! Αυτό σκέφτεται το μικρό κορίτσι της ιστορίας μας, καθώς προετοιμάζεται για μια συναρπαστική μέρα στο χιόνι, μαζί με τις δύο αρκούδες της. Μαζί θα πάνε στο βουνό και θα συναντήσουν πολλούς φίλους στο δάσος!

    Μια τρυφερή ιστορία για τον μπαμπά και τα συναισθήματα του παιδιού προς αυτόν. Το κοριτσάκι έχει ένα μικρό λούτρινο αρκουδάκι που λατρεύει και είναι συνέχεια μαζί της για να τη βοηθάει να πιάνει φιλίες με μικρά πλάσματα, να παίζουν, να το προστατεύει η ίδια. Αλλά έχει κι έναν μεγάλο αρκούδο, που την προσέχει πάντα, κρύβεται στην αγκαλιά του, παίζουν μαζί, της μαθαίνει τον κόσμο. Και δεν είναι άλλος από τον μπαμπά, που όμως για τη μικρή δεν είναι παρά ο μεγάλος της αρκούδος! Υπέροχη εικονογράφηση από τη γνωστή Rocio Bonilla που παίζει με τη μορφή του πατέρα και «βλέπει με τα μάτια της μικρής ηρωίδας», παρουσιάζοντάς τον από πίσω με σκουφάκι που έχει αυτιά δίνοντας την εντύπωση ενός γιγάντιου αρκούδου, μέχρι που στην τελευταία σελίδα φαίνεται το ανθρώπινο πρόσωπό του.

    Την πρώτη ημέρα του νέου έτους στη σχολή κατασκόπων, ο δεκατριάχρονος Μπεν Ρίπλεϊ κάνει μια τεράστια γκάφα: πυροβολεί κατά λάθος έναν ενεργό όλμο στο γραφείο του διευθυντή και αποβάλλεται. Αλλά όταν η SPYDER εμφανίζεται λίγο αργότερα, προσφέροντάς του μια θέση στην κακή οργάνωσή τους, αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Έτσι δέχεται. Ως νέος φοιτητής στη διαβολική σχολή κατασκοπείας SPYDER, η οποία εκπαιδεύει τα παιδιά να γίνουν κακοί κατάσκοποι, ο Μπεν δρα ως μυστικός διπλός πράκτορας. Αντιλαμβάνεται πολύ γρήγορα ότι η SPYDER σχεδιάζει κάτι πολύ μεγάλο – και πολύ κακό. Θα μπορέσει ο Μπεν να καταλάβει τι σκαρώνει η SPYDER –και να ενημερώσει τους καλούς χωρίς να τους πιάσουν– πριν να είναι πολύ αργά;

    Προδημοσίευση: Διαβάστε τις πρώτες σελίδες

    Πατήστε το εικονίδιο Full Screen για ανάγνωση σε πλήρες μέγεθος.

    TAYTOTHTA
    Τίτλος: Ο μεγάλος αρκούδος, το μικρό αρκουδάκι κι εγώ
    Συγγραφέας: Margarita del Mazo
    Εικονογράφηση: Rocio Bonilla
    Εκδόσεις: Κλειδάριθμος, Φεβουάριος 2021
    Μετάφραση: Ηλιάνα Αγγελή
    Σελίδες: 40
    Μέγεθος: 21,5 Χ 28
    ISBN: 978-960-645-145-4

     

     

    RELATED ARTICLES

    Most Popular