More
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_405
    patakis_oti thelw tha kanw banner_405x150
    ΑρχικήΒιβλίοΤο καταπληκτικό "Ο νάνος και η αλεπού" στο βιβλιοπωλείο Ευρυπίδης

    Το καταπληκτικό “Ο νάνος και η αλεπού” στο βιβλιοπωλείο Ευρυπίδης

    Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 12:00 σας προσκαλούμε στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Κηφισιά στην παρουσίαση του βιβλίου Ο νάνος και η αλεπού που έγραψε μια από τις κορυφαίες μορφές της παγκόσμιας λογοτεχνίας, η Σουηδή συγγραφέας Άστριντ Λίντγκρεν.

    Η ηθοποιός Εύα Γαλογαύρου και η θεατρολόγος Άννα Παπαφίγκου θα ζωντανέψουν την υπέροχη χριστουγεννιάτικη ιστορία της μοναδικής Astrid Lindgren.

    Τα παιδιά μέσα από θεατρικό παιχνίδι και βιωματικές δράσεις θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο χιονισμένο αγρόκτημα όπου ζουν ο νάνος και η αλεπού!

    Τι μπορεί να φάει μια πεινασμένη αλεπού όταν βγαίνει, νύχτα, από τη φωλιά της; Ξέρει που να πάει. Σ’ εκείνο το αγρόκτημα με τα φωτισμένα παράθυρα, εκεί όπου ζουν οι άνθρωποι. Πλησιάζει. Τα παιδιά στο σπίτι παίζουν, σε λίγο θα κοιμηθούν. Στο στάβλο οι αγελάδες ήδη κοιμούνται, τα ποντίκια γυροφέρνουν αλλά ποιος νοιάζεται γι’ αυτά; Για τις κότες έχει κινήσει η αλεπού. Κανείς δε θα τη δει, τώρα που ετοιμάζεται να γευτεί μία. Έτσι νομίζει. Υπάρχει κάποιος που την παρακολουθεί εδώ και ώρα. Είναι ο γερο-νάνος που φροντίζει τις νύχτες το αγρόκτημα. Τη συναντά στο κοτέτσι. “…Αλλά τις κότες μας δεν μπορείς να τις φας, το κατάλαβες;”, της απευθύνεται με αυστηρότητα. Μα ίσως μόνο εκείνος μέσα στο χιονισμένο δάσος που τα Χριστούγεννα έχουν έρθει γνωρίζει πότε μια αλεπού είναι πεινασμένη. Και θα φροντίσει και για το δικό της γεύμα με τρόπο συγκινητικό.

    Παρουσίαση “Ο νάνος και η αλεπού
    Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 12:00
    Είσοδος ελεύθερη

    Για παιδιά από 3 ετών

    Ευριπίδης Κηφισιά
    Λεωφ. Κηφισίας 310, 14563
    Τηλ. 2108075792

    Ο Νάνος και η Αλεπού, της Άστριντ Λίντγκρεν

    RELATED ARTICLES

    Most Popular