More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΑτζένταΜουσείαΤο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ γιορτάζει φέτος διπλά

    Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ γιορτάζει φέτος διπλά

    Η Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών στις 17 και η Διεθνής Ημέρα Μουσείων στις 18 Μαΐου, είναι η αφορμή για να επισκεφτούμε το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών.

    Η Διεθνής Ημέρα Μουσείων, γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο, με διάφορες εκδηλώσεις και είναι αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο θέμα που αφορά τα μουσεία και τον ρόλο τους στη σύγχρονη κοινωνία.

    Το κεντρικό θέμα του φετινού εορτασμού, είναι: «Τα Μουσεία ως κόμβοι πολιτισμού: το μέλλον της παράδοσης». Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών, συμμετέχει στη μεγάλη αυτή γιορτή και διοργανώνει ένα τριήμερο δράσεων και ξεναγήσεων (17,18,19 Μαΐου), πρωί και απόγευμα.  

    Μουσειοπιαδαγωγικές δράσεις

    Πώς σας φαίνεται να φτιάξετε ένα άλμπουμ των αναμνήσεών σας  «χρωματίζοντας το παρελθόν»? Να λύσετε γρίφους και να ανακαλύψετε «κρυμμένα» μυστικά σε ένα «Παιχνίδι Μυστηρίου στο Μουσείο»?  Ή να δείτε τα «αθέατα σημεία» του Μουσείου, με «φωτεινές δέσμες» να σας καθοδηγούν στα άδυτα των τηλεπικοινωνιών, στο «Museum in the dark»? Δηλώστε συμμετοχή, και επισκεφτείτε μας!  Τα προγράμματα αφορούν σε οικογένειες και παιδιά από 6-12 ετών.

    Ξενάγηση: όταν η παράδοση «συναντά» την τεχνολογία

    Μια ξενάγηση, για όλους, «ξετυλίγει» το νήμα της εβδομηντάχρονης ιστορίας του ΟΤΕ και σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά, τις τηλεπικοινωνίες και τον κόσμο τους. Και με  ένα «έκθεμα» έκπληξη, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά!  Ελάτε και δείτε πως γινόταν η επέκταση του δικτύου του ΟΤΕ, σε δύσβατες περιοχές, εκεί, που δεν ήταν δυνατή η ανθρώπινη πρόσβαση!

    Info

    Όλα αυτά για ένα τριήμερο 17-19 Μαΐου 2019, στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ, πρωί και απόγευμα.

    H  συμμετοχή  σε όλα τα προγράμματα είναι δωρεάν. Κάντε εγκαίρως ηλεκτρονικά την κράτησή σας εδώ.

    Tip: για το έτος 2018 το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ, ανακηρύχθηκε ως τιμώμενο μουσείο, ενώ φέτος παραδίδει τη σκυτάλη στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς.

    RELATED ARTICLES

    Most Popular