More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΑτζένταΘέατροΩς την άκρη του ονείρου: η επίσημη πρεμιέρα!

    Ως την άκρη του ονείρου: η επίσημη πρεμιέρα!

    Η παράσταση “Ως την άκρη του ονείρου” της Κέλλυ Σταμουλάκη είναι sold out κάθε Κυριακή. Επί το ελληνικότερον δεν πέφτει καρφίτσα. Τις καθημερινές τα σχολεία, τις Κυριακές όλοι οι υπόλοιποι, γονείς με παιδιά, λάτρεις του παιδικού θεάτρου.

    Αυτό συμβαίνει σε δύο περιπτώσεις. Ή όταν η παράσταση έχει πάρει μεγαλύτερη προβολή σε σποτ και προώθηση και από τους Tiger Lillies ή όταν έχει ποιότητα, φροντίδα, έμπνευση και αξιοπρέπεια σε όλα τα επίπεδα.
    Βλέποντας την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης (για δημοσιογράφους, καλλιτέχνες, φίλους κτλ) προχθές, την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, επιβεβαιώσαμε αυτό που λένε όλοι όσοι τη βλέπουν. Ένα ιδιαιτέρως αξιόλογο θέαμα για μικρούς και μεγάλους. Ένα έργο που σέβεται το θεατή μέχρι και στο διάλειμμα.
    Τούτη τη δεύτερη φορά που την είδαμε, προσέξαμε και τις λεπτομέρειες. Από το συγχρονισμό των ηθοποιών στις χορευτικές τους κινήσεις μέχρι τις εκφράσεις του προσώπου τους. Από τις λεπτομέρειες των σκηνικών μέχρι τα όμορφα χαμόγελα της πανέμορφης Κωνσταντίνας Χρίστου στην άρπα όταν οι ηθοποιοί κοντεύουν να πέσουν πάνω της! Από τη φυσικότητα του Βασίλη Λέκκα στην ερμηνεία μέχρι το αυθεντικό ταλέντο όλων των ηθοποιών: από τον “Κύπριο” Πέτρο με τους καταπληκτικούς χρωματισμούς στη φωνή και το ρεσιτάλ της “γερμανίδας” επιστάτριας Ευτυχίας Φαναριώτη ως τον πολυρολίστα παππού της Πετρίνας Αλέξανδρο Βερώνη και τη Μαριλέττα Κυριαζή με τις φοβερές προφορές σε όλες τις εμφανίσεις της. Όλοι, μα όλοι προσθέτουν αυτό ακριβώς που χρειάζεται για να είναι μια παράσταση ελκυστική και ταυτόχρονα ταξιδιάρικη, με περιεχόμενο και μηνύματα αλλά όχι ηθικοδιδακτική.
    Η Κέλλυ Σταμουλάκη προσφέρει μια μεστή παράσταση που θα απολαύσει ακόμα και ο τελευταίος παππούς που βαριεστημένα συνοδεύει το εγγόνι του στην πρωινή έξοδο της Κυριακής.

    Στην επίσημη πρεμιέρα παρευρέθησαν αρκετοί καλλιτέχνες και άνθρωποι του θεάτρου: Γρηγόρης Βαλτινός, Ηρώ Μανέ, Μάκης Δελαπόρτας, Αθηνά Παππά, Σταύρος Μπιμπίλας κ.α.
    Ο μπουφές του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου ήταν εξαιρετικός. Η καλή χημεία φαίνεται ως και εκεί.
    Φωτογραφίες elniplex.

    stinakri1 stinakri2 stinakri3 stinakri4

    Απόστολος Πάππος
    Απόστολος Πάππος
    Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1976. Νηπιαγωγός. Κάποτε έφτιαξε το ELNIPLEX. Τώρα γράφει γι' αυτό μόνο όποτε του αρέσει κάτι.
    RELATED ARTICLES

    Most Popular