30+1 Τρόποι για να Περνάς Ποιοτικό Χρόνο με τα Παιδιά σου, από την Άντρη Χαϊράλλα

0
1165

Τριάντα + μία χρήσιμες ιδέες βρήκα και θα βρείτε κι εσείς στο βιβλίο της Άντρης Χαϊράλλα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις iWrite. Οι πιο μυημένοι ή ψαγμένοι δε θα τις βρείτε όλες πρωτότυπες, καθώς θα έχετε συναντήσει αρκετές στο διάβα σας με τα παιδιά, όμως ακόμα και εσείς θα ανταμώσετε με αρκετές έξυπνες, εύκολες και εφικτές ιδέες για να περνάτε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας, με μερικές από αυτές να μην σας είναι διόλου γνωστές.

Ποιοτικός χρόνος σημαίνει ουσιαστική συνδιαλλαγή, σημαίνει ζύμωση και διασκέδαση μαζί με το παιδί και όχι πλάι στο παιδί αλλά χώρια. Έχω δεν πολλούς γονείς να ισχυρίζονται ότι περνούν χρόνο με το παιδί τους, τη στιγμή που κάθονται σε μια παραλία και ο ενήλικας παίζει με το κινητό του ενώ το παιδί αναζητεί μια πρόκληση την οποία συνήθως θα βρει σε κάποιο τάμπλετ.

Όχι! Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε ιδέες ποιοτικού χρόνου και όχι τυπικής ενασχόλησης με το παιδί, με επισημάνσεις, παραλλαγές και σημεία που πρέπει να προσέξετε. Με πολλή κίνηση, δημιουργική γραφή, φαντασία και προτάσεις για κάθε στιγμή, στατική, ήσυχη, φασαριόζικη ή εκστατικά διασκεδαστική. Πολύ χρήσιμο κυρίως για γονείς και εκπαιδευτικούς που ξεκινούν τώρα την “καριέρα” τους.

Σε βολικό σχήμα pocket για να το ανασύρεις ακόμα και από μια τσάντα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Αγόρασέ το
Τίτλος: 30+1 Τρόποι για να Περνάς Ποιοτικό Χρόνο με τα Παιδιά σου
Συγγραφέας: Άντρη Χαϊράλλα
Επιμέλεια κειμένου: Μαρία Γούσιου
Διεύθυνση ατελιέ: Νικόλαος Κουμαρτζής
Εκδόσεις: Εκδόσεις iWrite, Μάιος 2018
Υπεύθυνος επικοινωνίας Μηνάς Παπαγεωργίου
Senior Designer: Αντώνης Καραναύτης
Σελίδες: 222
Μέγεθος: 12,5 Χ 17,5
ISBN: 978-960-627-021-5