4 χριστουγεννιάτικα πάρκα για παιδιά ανοίγουν αύριο στον Πειραιά

0
555

Τη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων θα ζήσουν μικροί και μεγάλοι, στα τέσσερα Χριστουγεννιάτικα πάρκα του Δήμου Πειραιά στη Μαρίνα Ζέας, στην πλατεία Κανάρη, στην πλατεία Δωδεκανήσου και στην πλατεία Παύλου Μελά. Τα Χριστουγεννιάτικα πάρκα του Άι Βασίλη περιλαμβάνουν παιχνίδια, ψυχαγωγικές δραστηριότητες και θεματικά δρώμενα για τους μικρούς μας φίλους.

Το Χριστουγεννιάτικο πάρκο του Άι Βασίλη στη Μαρίνα Ζέας, υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους για να ζήσουν όμορφες στιγμές, με πλήθος παιχνιδιών και δραστηριοτήτων όπως: παγοδρόμιο, carouzel, τραμπολίνο, πίστα cart. Επιπλέον μικροί και μεγάλοι μπορούν να
επισκεφθούν το εργαστήρι του Άι Βασίλη και το εργαστήρι των Ξωτικών για να ζήσουν τη ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων. Στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι, το χριστουγεννιάτικο πάρκο είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα παιδιά, για να διασκεδάσουν στην πίστα με τα συγκρουόμενα, στο τραμπολίνο, στο τρενάκι και με μια πληθώρα χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών.

Στην πλατεία Δωδεκανήσου, οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν στο χριστουγεννιάτικο πάρκο σε ένα εντυπωσιακό παιδότοπο με φουσκωτά, στο τραμπολίνο και με πολλά άλλα παιχνίδια, τα οποία θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών. Πλήθος χριστουγεννιάτικων δραστηριοτήτων και στην πλατεία Παύλου Μελά. Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν στο χριστουγεννιάτικο πάρκο με καρουζέλ, τρενάκι, τραμπολίνο, το έλκηθρο του Άι Βασίλη και πολλές δραστηριότητες. Το σπίτι του Άι Βασίλη περιμένει τα παιδιά, για να διασκεδάσουν με χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.
Τα Χριστουγεννιάτικα πάρκα θα ανοίξουν το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Για τους μικρούς επισκέπτες, στα τέσσερα χριστουγεννιάτικα πάρκα, στη Μαρίνα Ζέας, στην πλατεία Κανάρη, στην πλατεία Παύλου Μελά και στην πλατεία Δωδεκανήσου, θα τους «υποδέχεται» ο ‘Άγιος Βασίλης. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν με μια πληθώρα χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών, όπως παιδότοπος, τραμπολίνο, carouzel, με συμβολικό αντίτιμο. Σημειώνεται ότι τα χριστουγεννιάτικα πάρκα θα ανοίξουν το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου.