Βρίσκεστε στο βραβευμένο εκπαιδευτικό portal ELNIPLEX/EFTA, το οποίο λειτουργεί αδιάκοπα από τον Οκτώβριο του 2012, έχοντας δημιουργήσει στα 5,5 χρόνια λειτουργίας του την μεγαλύτερη τράπεζα γνώσης για όσους ασχολούνται ή ζουν με παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας, καθώς μέχρι αυτή τη στιγμή αριθμεί πάνω από 4.000 αναρτήσεις.

Χωρίς εκπτώσεις και υπαναχωρήσεις, με σεβασμό πάνω απ’ όλους στους χιλιάδες πραγματικούς καθημερινούς επισκέπτες μας, δημιουργήσαμε το πρώτο σε επισκεψιμότητα site για το παιδικό βιβλίο (επίσημα στοιχεία alexa.com, διαθέσιμα σε όλους) και τρίτο ανάμεσα σε όλα τα site της Ελλάδας για το βιβλίο. Παράλληλα, διαθέτουμε μια απόλυτα στοχευμένη ατζέντα των ποιοτικότερων γεγονότων και εκδηλώσεων για παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς, ενώ θα βρείτε σημαντικά άρθρα, ειδήσεις και παρεμβάσεις για την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, τις τέχνες. Όλα όσα αφορούν τους ανθρώπους που ζουν ή ασχολούνται είναι εδώ, με τη σφραγίδα του ELNIPLEX/EFTA.

Βραβείο «K. Παπαδόπουλος» 2014 από την GREEKIBBY, της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα (International Board on Books for Young People – IBBY.

Σχεδιάζει φύλλα εργασίας δίχως την επίσημη σφραγίδα του για εκδοτικούς με μεγάλα brand name του εξωτερικού.

Συμμετέχει συγγραφικά σε θεωρητικά κείμενα συλλογικών εκδόσεων εκδοτικών οίκων, ανεξάρτητων εκδόσεων καθώς και ένθετων εφημερίδων του ελληνικού ημερήσιου και κυριακάτικου τύπου.

Φιλοξενεί τους σημαντικότερους δημιουργούς από το χώρο του βιβλίου, της μουσικής και της τέχνης γενικότερα από όλη την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο. Με αφορμή προσωπικές, αποκλειστικές συνεντεύξεις, αναδεικνύει το έργο τους σε σχέση με την αξιοποίησή του μέσα στην τάξη ή στο σπίτι από τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς. Στις συνεντεύξεις του elniplex θα βρείτε πάνω από 115 προσωπικότητες μέχρι στιγμής.

Υλοποιεί σεμινάρια, ημερίδες, βιωματικά εργαστήρια, φιλαναγνωστικές δράσεις και εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού σε μεγάλη συχνότητα

Συνεργάζεται με συνέπεια με όλους σχεδόν τους εκδοτικούς οίκους της χώρας, χωρίς διακρίσεις, οι οποίοι εμπιστεύονται το βλέμμα και την αξιοπιστία του.

Συνδράμει σε ποικίλες δημιουργικές δράσεις στο χώρο του βιβλίου, του νηπιαγωγείου και ευρύτερα της εκπαίδευσης.

Είναι χορηγός επικοινωνίας σε πολλά, προσεκτικά επιλεγμένα, θεάματα και εκδηλώσεις στο χώρο του θεάτρου, της μουσικής, του βιβλίου, της εκπαίδευσης, της αφήγησης, του κουκλοθεάτρου, του θέατρου σκιών, κάθε μορφής θεάματος για παιδιά και νέους.

Διεξάγει δεκάδες διαγωνισμούς κάθε μήνα για τους αναγνώστες του καθώς και δικούς του πρωτότυπους διαγωνισμούς φιλαναγνωσίας.

Προσφέρει βήμα σε κάθε εκπαιδευτικό να δημοσιεύσει, να παρουσιάσει το έργο του ή μέρος αυτού.