More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήELNIPLEX+Ανείπωτη τραγωδία στη Ρωσία, πάνω από 40 παιδιά κάηκαν ζωντανά

    Ανείπωτη τραγωδία στη Ρωσία, πάνω από 40 παιδιά κάηκαν ζωντανά

    Δεν έχει λόγια καμία γλώσσα για να περιγράψει την τραγωδία που παίζεται από χθες στην Ρωσία με δεκάδες ανθρώπους να καίγονται ζωντανοί σε κινηματογράφο εμπορικού κέντρου, σαράντα ένα εκ των οποίων είναι παιδιά!

    Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες Κυριακή στο εμπορικό κέντρο Zimnyaya Vishnya στο Κεμέροβο της Σιβηρίας. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, 64 άνθρωποι -ανάμεσά τους και 41 παιδιά- έχουν χάσει τη ζωή τους και 44 τραυματίστηκαν εκ των οποίων δέκα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Οι αρχές έχουν ενημερώσει ότι αγνοούνται ακόμα περισσότερα από δέκα παιδιά.

    Η πυρκαγιά ξεκίνησε στις 17:00 τοπική ώρα όταν κατέρρευσε η οροφή πάνω από δύο κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στις οποίες βρίσκονταν παιδιά. Τα πολλά εύφλεκτα υλικά του εμπορικού κέντρου έκαναν την επιχείρηση των εκατοντάδων πυροσβεστών και διασωστών πολύ δύσκολη.

    Το ειδησεογραφικό δίκτυο Sputnik επικαλούμενο την Επίτροπο για τα Δικαιώματα των Παιδιών Αννα Κουζνετσόβα, μετέδωσε ότι η πυρκαγιά οφείλεται σε εγκληματική αμέλεια.

    Συγκλονιστικές εικόνες σήμερα το πρωί. Εκατοντάδες πολίτες καταφθάνουν αφήνοντας λουλούδια, κουκλάκια και παιχνίδια έξω από το πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο.

    Δείτε live εικόνα από το Κεμέροβο

    Watch Live: Situation at Scene of Deadly Fire Incident in Russia's Kemerovo

    Aftermath of devastating shopping mall fire in Russia's Kemerovo https://sptnkne.ws/hdrk

    Posted by Sputnik on Montag, 26. März 2018

    Ένα εγκλωβισμένο 13χρονο κορίτσι, που αγνοείται ακόμα, έγραψε (ανέβηκε στο ρωσικό κοινωνικό δίκτυο VKontakte): «Έχει ξεσπάσει φωτιά. Πιθανότατα, αντίο», ενώ πολλοί αυτόπτες μάρτυρες που σώθηκαν κάνουν λόγο για στιγμές πανικού καθώς και για απουσία συναγερμού και άλλων μέτρων ασφαλείας (τα φώτα δεν άναψαν και οι αίθουσες στο σινεμά παρέμειναν σκοτεινές).

    RELATED ARTICLES

    Most Popular