More
    patakis_asprixwra_1068x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_1068x150
    patakis_asprixwra_1068x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_1068x150
    patakis_asprixwra_1068x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_1068x150
    patakis_asprixwra_405x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_405x150
    ΑρχικήΕιδήσειςΥπουργείο Υγείας: Κλειστά όλα τα σχολεία και πανεπιστήμια της χώρας για 14...

    Υπουργείο Υγείας: Κλειστά όλα τα σχολεία και πανεπιστήμια της χώρας για 14 μέρες

    Κλειστά όλα τα σχολεία και τα πανεπιστήμια για 14 ημέρες

    Το κλείσιμο όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλων των βαθμίδων της Ελλάδας ανακοίνωσε πριν λίγο ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

    Παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και πανεπιστήμια θα παραμείνουν κλειστά για τις επόμενες ημέρες. Το μέτρο αφορά όλες τις βαθμίδες της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης και θα έχει άμεση εφαρμογή.

    Στόχος του έκτακτου αυτού μέτρου είναι να περιοριστεί η εξάπλωση τη νόσου, ενώ ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει ειδική μέριμνα για τους γονείς.

    Ο κ. Κικίλιας ζήτησε να επιδείξουν όλοι υπευθυνότητα.

    «Το έκτακτο αυτό μέτρο λαμβάνεται για προληπτικούς λόγους, με στόχο τη μείωση της διασποράς του ιού στην κοινότητα. Προβλέπεται ειδική μέριμνα για τους εργαζόμενους γονείς των ανήλικων μαθητών, καθώς και για τις επιχειρήσεις που πλήττονται λόγω του κορωνοϊού. Σας καλώ να επιδείξουμε όλοι ατομική υπευθυνότητα και ειδικά οι γονείς να περιορίσουν τα παιδιά, αφού το μέτρο αυτό στοχεύει αποκλειστικά στον περιορισμό της διασποράς της νόσου. Είναι η στιγμή που πρέπει να επιδείξουμε όλοι ατομική υπεθυνότητα» ήταν η πλήρης δήλωση του υπουργού.

    RELATED ARTICLES

    Most Popular