Χριστουγεννιάτικα στεφάνια από εφημερίδα

29/12/2015 19:00:00

 • Από τη Ράνια Μακρή

  Η εφημερίδα πάλιωσε, μαζί και τα νέα της που δεν ήταν πάντα τα καλύτερα τη χρονιά που φεύγει. Κάπως έτσι λοιπόν, τη στριφογυρίσαμε, τη ντύσαμε με λινάτσα, αυτό το υπέροχο υλικό που ομορφαίνει τα πάντα, τυλίξαμε το στεφάνι μας και για σταθερότητα αλλά και για ομορφιά με κορδέλες της αρεσκείας μας και τέλος διακοσμήσαμε με πήλινα στολίδια από κουπάτ. Με εύκολο τρόπο φτιάξαμε όμορφα χριστουγεννιάτικα στεφάνια. Μπορείτε να διακοσμήσετε τα δικά σας και με φύλλα κανέλας, αποξηραμένες φέτες πορτοκαλιού ή άλλα υλικά που έχετε στο σπίτι σας.

 • Απόστολος Πάππος
  #

  Είμαι διαχειριστής ύλης του ELNIPLEX από την πρώτη του ώρα. Εργάζομαι ως νηπιαγωγός τα τελευταία 13 χρόνια, στη δημόσια εκπαίδευση, τα 3 τελευταία στο 10ο Νηπιαγωγείο Κερατσινίου.

  Διαβάζω βιβλία, ανθρώπους, έργα τέχνης, τοπία, ιδέες και προσπαθώ να αποτυπώσω στα γραπτά μου όσα μου λένε. Δεν είμαι κριτικός βιβλίου ή τέχνης. Είμαι όσα άλλα αγαπώ και δε δηλώνω, όσα αγγίζω και δεν πληγώνω, όσα περπατώ μα δεν τρέχω, όσα σκέφτομαι μα δε γράφω ποτέ, όσα γράφω μα δε ξέρεις.

  Θα ζήσω ως τα 78 μου σίγουρα. Για μετά δεν παίρνω όρκο. Ως τότε θα ζητιανεύω μία μέρα ακόμη.

  Έχω σπουδάσει, παρακολουθήσει, διδαχθεί και διδάξει κάμποσα πράγματα και γνωστικά πεδία.

  Από το ELNIPLEX θα δείτε πολλά ακόμα. Γιατί είναι το βλέμμα μας στον κόσμο.

  Επικοινωνία: apostolos@elniplex.com, info@elniplex.com