Όταν θα πας κυρά μου στο μανάβη: κλόουν από χαρτοσακούλα

21/02/2015 18:00:00

 • Εντάξει χθες και σήμερα πρέπει τα σούπερ μάρκετ και τα μανάβικα να κατακλείστηκαν. Δε μπορεί λοιπόν… Όλο και κάποια χαρτοσακούλα θα αδειάσει γρήγορα στην κουζίνα σας από το μανάβικο της γειτονιάς. Βάλτε λοιπόν μπροστά στο τραπέζι του παιδιού σας και καλέστε το να τη μεταμορφώσει σε κάτι άλλο. Ας πούμε σε κλόουν που είναι και το πλέον επίκαιρο των ημερών. Με λίγο ακόμα χαρτόνι και λίγη τέμπερα ή μαρκαδόρους την έχετε πετύχει τη δημιουργία της ημέρας!

  Κλοουνάκια από χαρτοσακούλα λοιπόν! Τα χέρια και τα πόδια γίνονται εύκολα με… ακορντεόν. Το κεφαλάκι είναι ζωγραφιστό και τα κλοουνάκια έτοιμα στη στιγμή! 

  klooun_sakoula1

  klooun_sakoula2

   

 • Ράνια Μακρή
  #

  Είμαι η Ράνια και είμαι νηπιαγωγός... Όχι από επιλογή αλλά μάλλον από μια μαθηματική ατυχία να την πω... συνομωσία να την πω... σε καλό μου βγήκε τελικά... Αφού πέρασα από την ιδιωτική εκπαίδευση 7 ολόκληρα χρόνια παρακαλώ, ο πρώτος μου σταθμός στο δημόσιο νηπιαγωγείο ήταν στην Σάμο, έπειτα βρέθηκα στα «ηρωικά» Καμίνια του Πειραιά όπου και πέρασα 8 καταπληκτικές σχολικές χρονιές.. για να ρίξω άγκυρα τα τελευταία 4 χρόνια (βέβαια ποτέ να μην είμαστε και σίγουροι...) στον Άγιο Δημήτριο Αττικής ... Οι φίλες μου με λένε «σκόρο» και ο άντρας μου «ψαλιδοχέρη». Μου αρέσει να κόβω, να κολλάω και να δημιουργώ... Α! Μου αρέσουν και οι αγκαλιές... Οι αγκαλιές των μαθητών μου γιατί θεραπεύουν τα πάντα... Σας συνιστώ να το δοκιμάσετε...!

  Επικοινωνία: rania@elniplex.com