More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΒιβλίο5-7 ετώνΓράφω, Σβήνω και Μαθαίνω: Αριθμούς, Γράμματα, Συλλαβές, Αγγλικό Αλφάβητο (4 βιβλία)

    Γράφω, Σβήνω και Μαθαίνω: Αριθμούς, Γράμματα, Συλλαβές, Αγγλικό Αλφάβητο (4 βιβλία)

    Διαβάζεται σε 3′- Ηλικιακό κοινό: 3,5+ (target 4-6) – Εκπαιδευτικά βιβλία για παιδιά

    Write and Wipe ή Write and Erase Books: βιβλία με τη λογική γράφω και σβήνω, τα οποία συνοδεύονται από ειδικό μαρκαδόρο και γόμα ή σφουγγαράκι και ειδικές σελίδες.

    Νέα σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων κυκλοφόρησε η Ελληνοεκδοτική με 4 βιβλία που εστιάζουν σε γράμματα, αριθμούς, συλλαβές και αγγλικό αλφάβητο.

    Το πρωτότυπο της σειράς έγκειται στο ότι οι ειδικές σελίδες και ο μαρκαδόρος που συνοδεύει κάθε βιβλίο δίνουν την ευκαιρία στο παιδί να γράφει ξανά και ξανά, να σβήνει ξανά και ξανά, επιτυγχάνοντας επανάληψη στην εξάσκηση και αυτοδιόρθωση στο όποιο λάθος.

    Ο μαρκαδόρος και οι σελίδες αυτές δίνουν την ευκαιρία το βιβλίο να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές και από διαφορετικό παιδί ή από το ίδιο παιδί σε διαφορετικούς χρόνους.

    Να θυμίσουμε ότι γλώσσα και μαθηματικά, γράμματα και αριθμοί, κατακτώνται από κάθε παιδί μέσα στο πραγματικό τους περιβάλλον. Δηλαδή, δεν σημαίνει ότι ένα παιδί που θα γράφει το ένα ή που μετράει μέχρι το δέκα ξέρει τους αριθμούς και την ψυχή τους. Αλλά έχει κάνει ένα μικρό πρώτο βήμα να τους μάθει, να τους ανιχνεύσει, να μπει στον κόσμο τους.

    Πέρα λοιπόν από τα βιβλία, να δίνετε πολλές και καθημερινές ευκαιρίες στα παιδιά για αρίθμηση, για πράξεις, για γραφή, για ανάγνωση (λογοτεχνικά βιβλία οπωσδήποτε καθημερινά), για κάθε γνώση.

    Το βιβλίο των αριθμών είναι από το 1 ως το 20 και κάθε σελίδα έχει δύο πεδία: ένα με γραφή του αριθμού πάνω σε πρότυπο αλλά και χωρίς πρότυπο και ένα με μέτρηση και κύκλο στη σωστή απάντηση (ποια καρτέλα δείχνει οκτώ αστροναύτες κτλ).

    Για αναγνώστες από 3,5-4 ετών.

    Ο μαρκαδόρος έχει ειδικό βουρτσάκι που σβήνει καλά τον μαρκαδόρο. Παρότι ανθεκτικό, αν σας φθαρεί με τον καιρό, μην αγχώνεστε. Μέχρι και με χαρτοπετσέτα μπορείτε να σβήσετε!

    Το βιβλίο με τα γράμματα έχει μία σελίδα για κάθε ένα από τα 24 γράμματα του ελληνικού αλφάβητου, με δύο πεδία πάλι: εξάσκηση γραφής του γράμματος και μια ασκησούλα με λέξεις όπου λείπει πάντα το γράμμα της σελίδας και το παιδί πρέπει να το προσθέσει.

    Μια βοηθητική διαδικασία εμπέδωσης και προσπάθειας σπασίματος του κώδικα της γλώσσας από το παιδί.

    Για αναγνώστες από 4 ετών.

    Το βιβλίο με τις συλλαβές είναι το πιο ενδιαφέρον. Απευθύνεται κυρίως σε μαθητές πρώτης δημοτικού και εξετάζει τις συλλαβές που δημιουργούν τα 17 σύμφωνα της ελληνικής γλώσσας με τα επτά φωνήεντα. Σε κάθε σελίδα υπάρχουν εικονογραφημένες λέξεις καθώς και λέξεις όπου απουσιάζουν συλλαβές και πρέπει το παιδί να τις προσθέσει σωστά.

    Επίσης, στο τέλος βλέπουμε ότι τα φωνήεντα δημιουργούν συλλαβές και μόνα τους, χωρίς τη βοήθεια των συμφώνων, με τις αντίστοιχες ασκήσεις.

    Μας άρεσε αυτό το βιβλίο.

    Για αναγνώστες από 5,5 ετών.

    Στην ίδια λογική με τα γράμματα του ελληνικού αλφάβητου είναι και το βιβλίο με το αγγλικό αλφάβητο. Μία σελίδα για κάθε γράμμα, με εικονογραφημένες λεξούλες όπου λείπει το γράμμα και πρέπει το παιδί να το συμπληρώσει. Το βιβλίο αυτό αποτελεί και ένα πρώτο λεξικό εκμάθησης βασικών λέξεων της αγγλικής και υπό αυτό το πρίσμα αναβαθμίζει την παρουσία του και την ποιότητά του.

    Για αναγνώστες από 5 ετών.

    Απόσπασμα

    Με μια ματιά

    • Νέα σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων κυκλοφόρησε η Ελληνοεκδοτική με 4 βιβλία που εστιάζουν σε γράμματα, αριθμούς, συλλαβές και αγγλικό αλφάβητο.
    • Το πρωτότυπο της σειράς έγκειται στο ότι οι ειδικές σελίδες και ο μαρκαδόρος που συνοδεύει κάθε βιβλίο δίνουν την ευκαιρία στο παιδί να γράφει ξανά και ξανά, να σβήνει ξανά και ξανά, επιτυγχάνοντας επανάληψη στην εξάσκηση και αυτοδιόρθωση στο όποιο λάθος. Ο μαρκαδόρος και οι σελίδες αυτές δίνουν την ευκαιρία το βιβλίο να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές και από διαφορετικό παιδί ή από το ίδιο παιδί σε διαφορετικούς χρόνους.
    TAYTOTHTA
    Τίτλος: Γράφω-Σβήνω και Μαθαίνω τους Αριθμούς
    Γράφω-Σβήνω και Μαθαίνω τα Γράμματα
    Γράφω-Σβήνω και Μαθαίνω το Αγγλικό Αλφάβητο
    Γράφω-Σβήνω και Μαθαίνω τις Συλλαβές
    Εκδόσεις: Ελληνοεκδοτική,2021
    Σελίδες: 24-32
    Μέγεθος: 22 Χ 30
    ISBN: 978-960-563-414-8
    978-960-563-413-1
    978-960-563-419-3
    978-960-563-420-9

     

    Κατερίνα Χατζηανδρέου
    Κατερίνα Χατζηανδρέου
    Νηπιαγωγός, εμψυχώτρια. Υπεύθυνη του ELNIPLEX
    RELATED ARTICLES

    Most Popular