More
    patakis_asprixwra_1068x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_1068x150
    patakis_asprixwra_1068x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_1068x150
    patakis_asprixwra_1068x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_1068x150
    patakis_asprixwra_405x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_405x150
    ΑρχικήΒιβλίοΒιβλία γνώσεωνΕξερευνώντας το ηλιακό μας σύστημα, του Διονύση Βαλεριάνου

    Εξερευνώντας το ηλιακό μας σύστημα, του Διονύση Βαλεριάνου

    Το Ηλιακό Σύστημα σε μια αξιόλογη παραγωγή της Ελληνοεκδοτικής και του Διονύση Βαλεριάνου. Με το διαστημόπλοιο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1 ξεκινάμε από τη Γη, τον Γαλάζιο Πλανήτη, και συγκεκριμένα από τον διαστημικό σταθμό όπου εφοδιαζόμαστε με καύσιμα και μαθαίνουμε πολύτιμες πληροφορίες που αγνοούμε για τον πλανήτη μας. Και ξεκινάμε ένα σπουδαίο διαπλανητικό ταξίδι με πρώτη στάση τη Σελήνη και ακολούθως τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Άρη και τη Ζώνη των Αστεροειδών μέχρι να φτάσουμε στον τεράστιο Δία, τον γίγαντα Κρόνο, τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα αφού προηγουμένως βρεθούμε στη ζώνη του Κάιπερ με τους πλανήτες νάνους όπως ο Πλούτωνας.

    Δε θα εξερευνήσουμε όμως μόνο τους πλανήτες αλλά και τους αστεροειδείς, τους κομήτες και, φτάνοντας έως τις εσχατιές του, θα συναντήσουμε τον μεγαλύτερο αστεροειδή, τη Δήμητρα και θα μάθουμε για τον αστεροειδή που πριν από 64 εκατομμύρια χρόνια πιθανότατα εξαφάνισε τους δεινοσαύρους. Το ταξίδι μας καταλήγει στον βασιλιά και ζωοδότη Ήλιο.

    Με την ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (κατεβάζετε δωρεάν από το Google Play ή το App Store) την ειδική εφαρμογή AR-Το ηλιακό μας σύστημα) και σημαδεύοντας πλανήτες, τον Προμηθέα μας και τους αστεροειδείς, όλα τα παραπάνω ζωντανεύουν στην οθόνη του του smartphone ή του tablet μας με τρόπο εντυπωσιακό ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους. Ειδικά η εκτόξευση του διαστημόπλοιού μας είναι εντυπωσιακή.

    ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
    Τίτλος: Εξερευνώντας το ηλιακό μας σύστημα
    Συγγραφέας: Διονύσης Βαλεριάνος
    3D  γραφικά: Χάρης Σιόμπος
    Εκδόσεις: Ελληνοεκδοτική, Δεκέμβριος 2018
    Σελίδες: 56
    Μέγεθος: 24 Χ 24
    ISBN: 978-960-563-175-8

     

    Απόστολος Πάππος
    Απόστολος Πάππος
    Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1976. Νηπιαγωγός. Κάποτε έφτιαξε το ELNIPLEX. Τώρα γράφει γι' αυτό μόνο όποτε του αρέσει κάτι.
    RELATED ARTICLES

    Most Popular