Οι υποθέσεις του Σέρλοκ Χολμς, της Σάλι Μόργκαν

0
2120

Αγαπητή αναγνώστρια και αγαπητέ αναγνώστη, αν σου αρέσουν τα μυστήρια η νέα σειρά μυστηρίου η οποία μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μεταίχμιο θα σε συναρπάσει! Μέσα από το πρώτο βιβλίο θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις στη βικτοριανή Αγγλία και να ερευνήσεις την κλοπή ενός ανεκτίμητου πετραδιού, να διαλευκάνεις τον μυστηριώδη θάνατο του κόμη του Μοντχέιβεν, να πάρεις μέρος σε ένα κυνήγι φαντασμάτων στον Τρόμο στον οίκο των Τρέιμαρ και να ζήσεις μια περιπέτεια στην υπόθεση του εξαφανισμένου λόρδου.

Ο Σέρλοκ Χολμς, ο μεγαλύτερος ντετέκτιβ του κόσμου χρειάζεται τη βοήθειά σου. Ο Γουάτσον ο βοηθός του λείπει και ο Χολμς έχει τέσσερις δύσκολες υποθέσεις να εξιχνιάσει. Μελέτησε τα στοιχεία, διάβασε προσεκτικά τις καταθέσεις και σίγουρα θα τα καταφέρεις. Για να επιβεβαιώσεις τις υποψίες σου σχετικά με τους ενόχους θα χρειαστείς μόνο έναν καθρέφτη.

Πρόκειται για μια έξυπνη, πρωτότυπη και διαδραστική σειρά βιβλίων η οποία οξύνει την κριτική σκέψη και προάγει τον οπτικό γραμματισμό. Σύντομα κείμενα, αποκόμματα εφημερίδων και φωτογραφίες αποτελούν το υλικό το οποίο καλείται να επεξεργαστεί η αναγνώστρια/ο αναγνώστης προκειμένου να ανακαλύψει τους ενόχους και να επιλύσει τα μυστήρια.

Κι αν αναρωτιέσαι γιατί διάλεξε εσένα για βοηθό του ο Σέρλοκ Χολμς…

Η απάντηση είναι σίγουρα στοιχειώδης!

Διακρίσεις

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Τίτλος: Το Κερασάκι στην Τούρτα Και άλλα μυστήρια για να λύσεις
Συγγραφέας: Sally Morgan
Εικονογράφηση: Federica Frenna
Σειρά: Οι υποθέσεις του Σέρλοκ Χολμς
Μετάφραση: Ειρήνη Παϊδούση
Εκδόσεις: Μεταίχμιο, Ιούλιος 2019
Σελίδες: 64
Μέγεθος: 19 X 23,5
ISBN: 978-618-03-1804-3

 

Στην ίδια σειρά ανήκει και το βιβλίο Τα σκυλιά του Μπάσκερβιλ με τέσσερις ακόμα ενδιαφέρουσες και μυστηριώδεις υποθέσεις για εξιχνίαση!

Ξεφυλλίστε τις πρώτες σελίδες των βιβλίων πατώντας εδώ και εδώ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Αγόρασέ το
Τίτλος: Τα σκυλιά του Μπάσκερβιλ
Συγγραφέας: Sally Morgan
Εικονογράφηση: Federica Frenna
Σειρά: Οι υποθέσεις του Σέρλοκ Χολμς
Μετάφραση: Ειρήνη Παϊδούση
Εκδόσεις: Μεταίχμιο, Ιούλιος 2019
Σελίδες: 64
Μέγεθος: 19 X 23,5
ISBN: 978-618-03-1805-0