More
    patakis_asprixwra_1068x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_1068x150
    patakis_asprixwra_1068x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_1068x150
    patakis_asprixwra_1068x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_1068x150
    patakis_asprixwra_405x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_405x150
    ΑρχικήΒιβλίοΟι Χρυσές Λίστες του ELNIPLEX ως σήμα ποιότητας βιβλίων

    Οι Χρυσές Λίστες του ELNIPLEX ως σήμα ποιότητας βιβλίων

    Το ELNIPLEX στα 8 χρόνια λειτουργίας του έχει αγκαλιάσει όλους του ελληνικούς εκδοτικούς οίκους, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας τις καλύτερες εκδόσεις τους, τις καλύτερες στιγμές τους, με αμερόληπτη ματιά και αγάπη προς το βιβλίο και τους δημιουργούς.

    Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, αναγνωρίζοντας τον επαγγελματισμό, την πληρότητα και την διεισδυτική ματιά του ELNIPLEX, προχώρησαν σε σήμανση με ειδικό αυτοκόλλητο των βιβλίων τους που έχουν μπει στις Χρυσές Λίστες του ELNIPLEX ενώ στο site του πληρέστατου βιβλιοπωλείου Πατάκη πρόσθεσαν την ένδειξη «Χρυσές Λίστες Elniplex», μαζί με τα διάφορα άλλα βραβεία.

    Και μάλιστα το έπραξαν για τα βιβλία όλων των εκδοτών που εισέρχονται στις Χρυσές Λίστες καθώς στο Βιβλιοπωλείο Πατάκη μπορεί κανείς να βρει όλα τα βιβλία όλων των εκδοτών, με άμεση και ασφαλή αποστολή σε όλη την Ελλάδα.Συναισθανόμενοι την ευθύνη και την εκτίμηση, θα συνεχίσουμε ακόμα πιο υπεύθυνα να αναδεικνύουμε τους καλύτερους τίτλους για παιδιά, νέους και όχι μόνο.

    Όλα τα βιβλία που επισημαίνονται ως τιμημένα με τη Χρυσή Λίστα του ELNIPLEX μπορείτε να τα βρείτε πατώντας εδώ/www.vivliopoleiopataki.gr/Elniplex_XrysesListes

    (περιηγηθείτε και στις πέντε σελίδες στις οποίες περιέχονται)

    RELATED ARTICLES

    Most Popular