ΣΧΟΛΕΙΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Για τη σχολική χρονιά 2019-20
παρέχονται ειδικά σχεδιασμένες εκπαιδευτικές δράσεις από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο που πραγματοποιούνται από τους εκπαιδευτικούς. Το σχολείο πρέπει να επικοινωνήσει με το Γραφείο Πληροφοριών του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου (τηλ. 213214 4800, -4856 ή -4889), προκειμένου να κάνει κράτηση για την επιθυμητή ημερομηνία επίσκεψής του.

Α) Εκπαιδευτικές περιηγήσεις στο Μουσείο με τη χρήση του Εκπαιδευτικού Κουτιού (Μουσειοσκευής) «Αρχαία Παιχνίδια στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο» για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Απαραίτητη η κράτηση του εκπαιδευτικού κουτιού στο τηλ. 213214 4813 και – 4814 (Τμήμα Εκθέσεων, Επικοινωνίας και Εκπαίδευσης).

Β) Εκπαιδευτικές δράσεις με τη χρήση κατάλληλου υποστηρικτικού υλικού από τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης:

  • Η εκπαιδευτική δράση με τίτλο «Αν η ομορφιά μιλούσε…» μπορεί να πραγματοποιηθεί από τους εκπαιδευτικούς με τη χρήση του Εκπαιδευτικού Υλικού που διατίθεται εδώ και απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 5 έως 7 ετών (Νηπιαγωγείου, Α΄ και Β΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου).
  • Η εκπαιδευτική δράση με τίτλο «Η “ομορφιά” ντύνεται και στολίζεται» μπορεί να πραγματοποιηθεί από τους εκπαιδευτικούς με τη χρήση του Εκπαιδευτικού Υλικού που διατίθεται εδώ που απευθύνεται σε μαθητές Γ΄ έως Στ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ εδώ