More
    patakis_asprixwra_1068x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_1068x150
    patakis_asprixwra_1068x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_1068x150
    patakis_asprixwra_1068x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_1068x150
    patakis_asprixwra_405x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_405x150
    ΑρχικήΒιβλίοΈρχονται τρία παιδικά βιβλία από την Ιζαμπέλ Αλιέντε

    Έρχονται τρία παιδικά βιβλία από την Ιζαμπέλ Αλιέντε

    Books Isabel Allende
    This cover image released by Philomel Books shows “Perla, The Mighty Dog,” a children’s book by Isabel Allende. (Philomel Books via AP)

    Η σπουδαία Χιλιανή συγγραφέας, Ιζαμπέλ Αλιέντε με σχεδόν 80 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως από τα μυθιστορήματά της μπαίνει στα 81 της στον στίβο των παιδικών βιβλίων.

    Όπως αναφέρεται σε διεθνή μέσα, η Αλιέντε των σαράντα ετών συγγραφικής καριέρας, συμφώνησε με τον εκδοτικό οίκο Philomel Books, imprint του ομίλου Penguin Books των Η.Π.Α., για την έκδοση τριών εικονογραφημένων παιδικών βιβλίων, το πρώτο από τα οποία θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου του 2024, σε εικονογράφηση της βραβευμένης Σάντι Ροντρίγκες, ταυτόχρονα με την ισπανόφωνη έκδοση, ¡Perla, la súper perrita!

    Το ξεκίνημα θα γίνει με το “Perla, The Mighty Dog”, που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιούνιο σε εικονογράφηση της Sandy Rodriguez και εμπνευσμένο από τον σκύλο διάσωσης της ίδιας της Αλιέντε, τον Πέρλα. Είναι η ιστορία ενός σκύλου με μεγάλη καρδιά, δυνατό γαύγισμα και άγρια πίστη στην ανθρώπινη αδελφή ψυχή της, τον Νίκο Ρίκο, ο οποίος δέχεται εκφοβισμό στο σχολείο και τότε ο σκύλος αναλαμβάνει δράση.

    «Αγαπώ τα σκυλιά περισσότερο από τους ανθρώπους, επειδή έχουμε πάρα πολλά να μάθουμε από αυτά. Η Πέρλα είναι χαρούμενη, πιστή, αγαπά άνευ όρων και είναι πάντα έτοιμη να προστατέψει την οικογένειά της», είπε η Αλιέντε.

    RELATED ARTICLES

    Most Popular