More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΒιβλίο8-11 ετώνΑπειλή από τον πλανήτη Μπλούργκο, του Τζερόνιμο Στίλτον

    Απειλή από τον πλανήτη Μπλούργκο, του Τζερόνιμο Στίλτον

    Οι Κοσμοποντικοί και οι απίθανες περιπέτειές τους έφτασαν με τον τρομερό Τζερόνιμο Στιλτονίξ και την παρέα του σε νέες διαστημικές καταστάσεις! Καθώς πάντα το είχε κατά νου ο Τζερόνιμο να γράψει ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, ιστορίες που να διαδραματίζονται σε μια άλλη διάσταση και σε.. παράλληλα σύμπαντα, ρώτησε τον διάσημο καθηγητή Βολτ και εκείνος του έδωσε το “ελευθέρας” για μια διαγαλαξιακή διασκέδαση!

    Κάπως έτσι, το ποντικοφοβερό διαστημόπλοιο Τοπ Γκάλαξι, σε σχήμα φέτας τυριού ασφαλώς και με κυβερνήτη τον μοναδικό Τζερόνιμο Στιλτονίξ, τρέχει στους γαλαξίες -όπως ο γαλαξίας Τορτελίνο- αναζητώντας πλανήτες και εξωγήινους και άλλες μορφές ζωής. Μα τις χίλιες διαστημικές μοτσαρέλες, αλήθεια σας λέω! Τι θα συμβεί όμως όταν ο παππούς Τορκουάτο έρχεται φουριόζος με διαστημική στολή στο σκάφος και αναγγέλει στον Τζερόνιμο ότι η μηχανή του διαστημόπλοιού τους θα εκραγεί καθώς οι μπαταρίες αστρικής ενέργειας υπερθερμάνθηκαν και το πλήρωμα θα λιώσει σαν βούτυρο στο τηγάνι; Ο παππούς Τορκουάτο έχει τη λύση: μόλις τρία έτη φωτός μακριά υπάρχει ο πλανήτης Μπλούργκο που έχει το απαραίτητο για τις μπαταρίες τους “τετραστέλιουμ”. Αλλά στον πλανήτη Μπλούργκο, παρότι οι μυστήριοι ροζ εξωγήινοι δηλώνουν ότι έχουν άφθονο τετραστέλιουμ, τα πράγματα δεν πάνε και αυτό που λέμε “κατ’ ευχήν”…

    Τζερόνιμο Στίλτον στο διάστημα σε περιπέτεια διαγαλαξιακή. Χαμός στο διάστημα! Χιούμορ, γνώση πολλή, περιπέτεια άφθονη και ο γνωστός τρόπος του Στίλτον να σε διασκεδάζει μοναδικά.

    Εκδόσεις Κέδρος.

    ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
    Τίτλος: Απειλή από τον πλανήτη Μπλούργκο
    Τίτλος πρωτοτύπου: Minaccia dal pianeta Blurgo
    Συγγραφέας: Τζερόνιμο Στίλτον
    Εικονογράφηση: Giuseppe Facciotto (σχέδιο) και Daniele Verzini (χρωματισμός) Εξώφυλλο: Giuseppe Facciotto (layout), Flavio Ferron (σχέδιο και χρωματισμός) Ιδέα: Elisabetta Dami Γραφικά: Chiara Cebraro
    Μετάφραση Ελένη Τουλούπη
    Εκδόσεις: Κέδρος 2017
    Σειρά: Κοσμοποντικοί
    Σελίδες: 140
    Μέγεθος: 14 Χ 18,5
    ISBN: 978-960-04-4860-3
    Απόστολος Πάππος
    Απόστολος Πάππος
    Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1976. Νηπιαγωγός. Κάποτε έφτιαξε το ELNIPLEX. Τώρα γράφει γι' αυτό μόνο όποτε του αρέσει κάτι.
    RELATED ARTICLES

    Most Popular