More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήUncategorizedΚερδίστε δύο αντίτυπα από το Εδώ είναι η μαμά! της Στέργιας Κάββαλου

    Κερδίστε δύο αντίτυπα από το Εδώ είναι η μαμά! της Στέργιας Κάββαλου

    Το ELNIPLEX και η Ελληνοεκδοτική σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε δύο αντίτυπα από το βιβλίο της Στέργιας Κάββαλου Εδώ είναι η μαμά!, το πρώτο βιβλίο από τη σειρά Πρώτη Φορά Παιδί (εικονογράφηση Σοφία Γαλή).

    Ένα πολύ τρυφερό βιβλίο με σκηνές από την καθημερινότητα της Μάντη με τη μαμά της, με εύστοχα μηνύματα για νέους γονείς. Η μητέρα της Μάντη είναι πάντα δίπλα της, ήρεμη, γλυκιά, και της υπενθυμίζει διαρκώς την παρουσία της. Κάποιες στιγμές χαμηλώνει στο ύψος της Μάντη για να της εξηγήσει ακριβώς τι κάνει, με κάθε τρόπο φροντίζει να προλαβαίνει τις ανησυχίες της μικρής. Φροντίζει να είναι ασφαλής στο καρεκλάκι της ή στο πάρκο όταν ετοιμάζει το φαγητό και της δίνει το αγαπημένο της παιχνίδι, ένα βιβλίο κι ένα κουταλάκι για να απασχολείται. Την ώρα του ύπνου της χαϊδεύει τα μαλλάκια και την πλατούλα για να χαλαρώσει και να νοιώσει την παρουσία της. Ένα παιδί νιώθει ασφάλεια, σιγουριά και αγάπη δίπλα στη μητέρα του. Το παιδί σε αυτή την τρυφερή ηλικία έχει ανάγκη από το χάδι και την αγκαλιά της.

    ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 2 αντίτυπα

    Το ELNIPLEX και η Ελληνοεκδοτική σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε δύο αντίτυπα. Οι νικητές θα προκύψουν μετά από κλήρωση. Ισχύς διαγωνισμού 7-11 Μαΐου 2021.

    ή

    • Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής:

    [vc_btn title=”Συμμετοχή στο διαγωνισμό” style=”flat” color=”primary” i_icon_fontawesome=”fa fa-address-card” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.elniplex.com%2Fsummetoxi-sto-diagonismo%2F|||”]

    Εδώ είναι η μαμά! της Στέργιας Κάββαλου (εικ.: Σοφία Γαλή)

    RELATED ARTICLES

    Most Popular