More
    patakis_asprixwra_1068x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_1068x150
    patakis_asprixwra_1068x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_1068x150
    patakis_asprixwra_1068x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_1068x150
    patakis_asprixwra_405x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_405x150
    ΑρχικήΕιδήσειςΚρούσματα σε 3 νηπιαγωγεία σε Γλυφάδα, Ηλιούπολη και Καβάλα-Αναστολή λειτουργίας τμημάτων

    Κρούσματα σε 3 νηπιαγωγεία σε Γλυφάδα, Ηλιούπολη και Καβάλα-Αναστολή λειτουργίας τμημάτων

    Τρεις μαθητές νηπιαγωγείων βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό σε Καβάλα, Ηλιούπολη και Γλυφάδα, όπως αναφέρει σήμερα το ΕΘΝΟΣ.

    Στη Γλυφάδα, θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε μαθητής στο 13ο Νηπιαγωγείο, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου και έτσι ο χώρος κλείνει για τις επόμενες 14 ημέρες ενώ θα υποβληθούν σε μοριακά τεστ για κορονοϊό όλοι οι εκπαιδευτικοί του νηπιαγωγείου με πόρους του δήμου.

    Θετικός μαθητής και στο 14ο Νηπιαγωγείο Καβάλας έπειτα από ιχνηλάτηση που έγινε μεταξύ των μελών της οικογένειάς του, τα οποία και αυτά είχαν ταυτοποιηθεί ως φορείς του ιού,σύμφωνα με οσα αναφέρονται σε δημοσίευμα του kavalapost.gr.

    Με απόφαση του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με την διεύθυνση υγείας της ΠΕ Καβάλας, αναστέλλεται μέχρι και την 1η Οκτωβρίου 2020 η λειτουργία του συγκεκριμένου νηπιαγωγείου. Τις επόμενες ημέρες θα διενεργηθεί νέα ιχνηλάτηση μεταξύ των συμμαθητών του παιδιού ενώ θα πραγματοποιηθούν και όλες οι απαραίτητες υγειονομικές ενέργειες εντός του χώρου του Νηπιαγωγείου.

    Κρούσμα είχαμε και σε τμήμα του 20ου Νηπιαγωγείου Ηλιούπολης όπου ακολουθήθηκε αμέσως το πρωτόκολλο και διεκόπη η λειτουργία του τμήματος του Νηπιαγωγείου για να πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους ενώ ενημερώθηκαν από τη διεύθυνση του σχολείου οι γονείς των μαθητών και πραγματοποιείται αναγνώριση και καταγραφή των στενών επαφών του παιδιού.

    Πηγή είδησης: ΕΘΝΟΣ

    RELATED ARTICLES

    Most Popular