More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήELNIPLEX+Animation & VideoΜια νηπιαγωγός στις 10 σημαντικές προσωπικότητες που εμπνέουν στη νέα καμπάνια της...

    Μια νηπιαγωγός στις 10 σημαντικές προσωπικότητες που εμπνέουν στη νέα καμπάνια της ΕΡΤ

    Ο καθηγητής στο ΜΙΤ Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, ο ερευνητής και ακαδημαϊκός Σταμάτης Κριμιζής, ο συγγραφέας Ευγένιος Τριβιζάς, η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου, η stand up comedian Κατερίνα Βρανά, η σχεδιάστρια φωτισμού Ελευθερία Ντεκώ, ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, η πρωταθλήτρια τένις Μαρία Σάκκαρη, ο Iron Man Γιάννης Χατζήμπεης. Και ανάμεσά τους η νηπιαγωγός της δημόσιας εκπαίδευσης, που υπηρετεί στο διθέσιο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο της Ποταμιάς Θάσου, Βίκυ Ξανθοπούλου, εκπαιδευτικός της χρονιάς 2019 στα AKS Global Education Awards και νικήτρια αρκετών ακόμα εγχώριων και διεθνών βραβείων όπως το διεθνές The Freedom Through Literacy Award.

    Δέκα προσωπικότητες, που μετέχουν με αρκετούς ακόμα “ανώνυμους” Έλληνες πολίτες στη νέα καμπάνια της ΕΡΤ. Προσωπικότητες που έχουν φανερώσει με τη δουλειά τους και τη στάση τους μερικές από τις τεράστιες δυνατότητες της χώρας. Όλοι τους συμμετέχουν αφιλοκερδώς στη φετινή καμπάνια της ΕΡΤ, καλώντας τους πολίτες να ξεπεράσον τον εαυτό τους και να γίνουν έμπνευση για όλους.

    Μεγάλη τιμή η συμμετοχή ενός εκπαιδευτικού στην καμπάνια της ΕΡΤ, μεγάλη τιμή και δέος μαζί με τόσο σημαντικές προσωπικότητες! Και το μήνυμα της καμπάνιας τόσο αληθινό, συγκινητικό και αισιόδοξο!“, είπε στο ELNIPLEX η νηπιαγωγός Βίκυ Ξανθοπούλου που για ακόμα μία φορά εκπροσωπεί τη δημιουργική ελληνική εκπαίδευση, την εκπαίδευση της πράξης, της δράσης, της υλοποίησης και της διοχέτευσης στην κοινωνία σημαντικών αξιών.

    Το δελτίο τύπου της ελληνικής ραδιοτηλεόρασης αναφέρει: “Η ΕΡΤ προχωρά φέτος σε μια διαφορετική καμπάνια. Με νέα σήματα, νέο πρόγραμμα, αλλά και μια καμπάνια, που αναδεικνύει πρωτίστως τον εθνικό ρόλο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Η ΕΡΤ απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες, θυμίζοντας κάτι που ενδόμυχα ξέρουμε όλοι, αν και συχνά το λησμονούμε. Ότι στην πολυκύμαντη ιστορία αυτής της χώρας, ακόμη και στις μεγαλύτερες δυσκολίες, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πάντα τα καταφέρναμε, όταν βγάζαμε τον καλύτερο εαυτό μας.

    Αυτό είναι και το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας της δημόσιας τηλεόρασης, που αποκαλύπτει και τη νέα ταυτότητα της ΕΡΤ. Κάθε μέρα, το καλύτερό μας.
    Στο τηλεοπτικό σποτ, που βγαίνει στον αέρα από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, μετέχουν σιωπηλά ανώνυμοι συμπολίτες μας, αλλά και επώνυμοι Έλληνες, οι οποίοι έχουν αποδείξει με τη δουλειά τους και τη στάση τους τις τεράστιες δυνατότητες αυτής της χώρας. Γι’ αυτό άλλωστε και όλοι τους δέχθηκαν αφιλοκερδώς να μετάσχουν στη φετινή καμπάνια της ΕΡΤ, καλώντας μας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να γίνουμε έμπνευση για όλους”.

    Στην καμπάνια και στο κεντρικό σποτ της ΕΡΤ συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι:

    Κατερίνα Βρανά, Stand up κωμικός
    Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, καθηγητής Επιστήμης των Υπολογιστών στο MIT
    Σταμάτιος Κριμιζής, ερευνητής των Πλανητών, NASA, ακαδημαϊκός
    Μαρία Ναυπλιώτου, ηθοποιός
    Ελευθερία Ντεκώ, σχεδιάστρια φωτισμού
    Βίκυ Ξανθοπούλου, Εκπαιδευτικός της Χρονιάς 2019 (AKS Global Education Awards)
    Μαρία Σάκκαρη, παγκόσμια πρωταθλήτρια τένις
    Ευγένιος Τριβιζάς, συγγραφέας-εγκληματολόγος
    Σωτήρης Τσιόδρας, λοιμωξιολόγος-ειδικός παθολόγος
    Γιάννης Χατζήμπεης, Iron Man, αθλητής Παραολυμπιακών, ομιλητής παρακίνησης

    Η ιδέα της καμπάνιας της ΕΡΤ ανήκει στην εταιρεία TRABAHO, την παραγωγή υπογράφει η Foss Productions, ενώ τα λογότυπα σχεδίασε η δημιουργική ομάδα της designpark. Τα γυρίσματα της καμπάνιας έγιναν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), το οποίο η ΕΡΤ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά, όπως βέβαια και τους σιωπηλούς πρωταγωνιστές του εθνικού μηνύματος που θα εκπέμψει φέτος.

    RELATED ARTICLES

    Most Popular