More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΒιβλίοΟι εκδοσεις Μεταιχμιο χαριζουν βιβλια σε οσους το εχουν αναγκη

    Οι εκδοσεις Μεταιχμιο χαριζουν βιβλια σε οσους το εχουν αναγκη

    Η σειρά ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ pocket δημιουργήθηκε από τις εκδόσεις Μεταίχμιο θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο να καταστήσει το βιβλίο πραγματικό συνοδοιπόρο και συνταξιδευτή μας και όχι ένα αντικείμενο που θα παραμένει στα ράφια των βιβλιοθηκών μας.

    Η σειρά αριθμεί πλέον 52 τίτλους -έργα ελληνικής και μεταφρασμένης λογοτεχνίας, κλασικά βιβλία που άφησαν εποχή και άντεξαν στον χρόνο, συναρπαστικές αστυνομικές περιπέτειες και συγκλονιστικές βιογραφίες και μαρτυρίες- σε πολύ χαμηλές τιμές (από 5,47 έως 8,80 €) και σε μικρό, βολικό σχήμα. Τα βιβλία τσέπης των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ αγαπήθηκαν αμέσως και έγιναν ανάρπαστα ακριβώς διότι γεννήθηκαν από την ιδέα ότι το διάβασμα δεν πρέπει να αποτελεί προνόμιο: τα βιβλία τσέπης είναι για όλους και μας ακολουθούν παντού.

    Φέτος τα Χριστούγεννα, το Μεταίχμιο αποφάσισε να κάνει δώρο πολλά βιβλία σε όσους το έχουν ανάγκη. Στους ανθρώπους που περπατούν δίπλα μας αλλά ζουν σε δύσκολες συνθήκες. Σε αυτούς που παρόλα αυτά συνεχίζουν να αγαπούν το βιβλίο. Σε άπορες οικογένειες που δεν μπορούν να αγοράσουν τα δικά τους δώρα. Σε εκείνους που λαχταρούν την απόλαυση που προσφέρει το διάβασμα, μια απόλαυση που δεν θα έπρεπε να στερείται κανένας.

    Η πρωτοβουλία #prosferwpocket: Μικρά βιβλία που δίνουν μεγάλη χαρά! πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και προσκαλεί όλους τους αναγνώστες να λάβουν ενεργά μέρος. Συμπληρώνοντας απλώς τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα που θα βρουν στο www.metaixmio.gr έως τις 10 Ιανουαρίου 2016, αυξάνεται ο αριθμός των βιβλίων που ο εκδοτικός οίκος θα χαρίσει: με 500 συμμετοχές θα δοθούν σε άπορες οικογένειες 50 βιβλία, με 1.000 συμμετοχές 100 βιβλία και ούτω καθεξής!

    Συμμετέχοντας σε αυτή την πρωτοβουλία, οι αναγνώστες μπαίνουν αυτομάτως σε κλήρωση με έπαθλο μία βιβλιοθήκη γεμάτη pocket! Ο μεγάλος νικητής θα αποκτήσει και τους 52 τίτλους που κυκλοφορούν σε μορφή pocket από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, και συγχρόνως μία βιβλιοθήκη, ευγενική προσφορά της εταιρείας Κ. ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ Α.Ε. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιανουαρίου 2016 και το όνομα του τυχερού που κερδίζει τη βιβλιοθήκη με τα pocket θα ανακοινωθεί στο www.metaixmio.gr την επόμενη μέρα, 12 Ιανουαρίου. Διαβάστε ΕΔΩ τους όρους του διαγωνισμού.

    Δείτε όλα τα βιβλία pocket εδώ

     

     

    RELATED ARTICLES

    Most Popular