More
    patakis_asprixwra_1068x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_1068x150
    patakis_asprixwra_1068x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_1068x150
    patakis_asprixwra_1068x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_1068x150
    patakis_asprixwra_405x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_405x150
    ΑρχικήΒιβλίοΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Μια μικρή τελεία, των Καρολίνα Τζανότι και Τζανκάρλο Μακρί

    ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Μια μικρή τελεία, των Καρολίνα Τζανότι και Τζανκάρλο Μακρί

    Mikri Teleia Cover

    Διαβάζεται σε 2′- Ηλικιακό κοινό: 4+  – Εικονογραφημένο βιβλίο για παιδιά

    “Μετά την κυκλοφορία του πρώτου μας βιβλίου, του «Puntino», αντιμετωπίσαμε διάφορα προβλήματα με το δεύτερο βιβλίο μας, το «Terra», το οποίο μιλάει για το πόσο ευθύνεται ο άνθρωπος για την καταστροφή του πλανήτη. Έπειτα από την εμπειρία μας με εικονογράφους από την Κορέα, το Βιετνάμ, την Αγγλία, και γενικά πολύ μακριά από την πόλη μας, καταλάβαμε ότι χρειαζόμασταν τον αντίλογο και τη σύνθεση μέσα από τη φυσική παρουσία και την εγγύτητα. Έτσι, επιλέξαμε δύο εξαιρετικούς εικονογράφους, ουσιαστικά γείτονες, με τους οποίους συνεργαστήκαμε τόσο στο εν λόγω βιβλίο όσο και στο επόμενο, «Το Τείχος». Προς το παρόν έχουμε αφήσει στην άκρη τη συνεργασία για το επόμενο βιβλίο μας με θέμα τον πόλεμο, «Ο πόλεμος των χρωμάτων», συνεχίζουμε όμως να δουλεύουμε πάνω σε άλλες ιδέες.”
    Συνέντευξη Καρολίνα Τζανότι και Τζανκάρλο Μακρί στο ELNIPLEX

    Το ELNIPLEX προδημοσιεύει ένα απόσπασμα από το βιβλίο «Μια μικρή τελεία» των Καρολίνα Τζανότι και Τζανκάρλο Μακρί δημιουργούς του δεξιοτεχνικού “Το τείχος“, που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από τις Εκδόσεις Susaeta.

    Περί τίνος πρόκειται

    Μια τελεία που τα έχει όλα και μια άλλη που αναζητά μια καλύτερη ζωή… Μέσα από το μικρό κείμενο και τη λιτή εικονογράφηση, ξετυλίγεται μια ιστορία που μιλάει για τις ανισότητες, τη  μετανάστευση, την αποδοχή, την αλληλεγγύη, τη συνεργασία και τα θαύματα που πετυχαίνουμε όλοι μαζί.

    Προδημοσίευση: Διαβάστε τις πρώτες σελίδες

    Πατήστε το εικονίδιο Full Screen για ανάγνωση σε πλήρες μέγεθος.

    Οι συγγραφείς

    Ο Τζιανκάρλο Μακρί είναι ηθοποιός, μουσικός και ιδρυτικό μέλος του ιταλικού θεατρικού συνόλου Banda Osiris. Εμφανίζεται τακτικά στην τηλεόραση και συνθέτει και ηχογραφεί μουσική. Έχει λάβει πολλά βραβεία κύρους, όπως το Silver Bear του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου και το David di Donatello.
    Η Καρολίνα Τζανότι είναι Ιταλίδα δημοσιογράφος με ειδίκευση στη μουσική και το θέατρο. Παθιασμένη με τις εικαστικές τέχνες, έχει συμμετάσχει σε πολλές εθνικές και διεθνείς εκθέσεις. Συνεργάζεται στο ψυχαγωγικό τμήμα περιοδικών και με γκαλερί τέχνης. Έχει γράψει αρκετά επιτυχημένα βιβλία και θεατρικές παραστάσεις για παιδιά.
    c.zanotti g.macri╠Α

     

     
    TAYTOTHTA 
    Τίτλος: Μια μικρή τελεία
    Τίτλος πρωτοτύπου:

    Puntino

    Συγγραφέας:

    Giancarlo Macri,, Carolina Zanotti

    Εκδόσεις:

    Susaeta, Νοέμβριος 2023

    Μετάφραση:

    Κατερίνα Καρόγιαννη

    Σελίδες:

    48

    Μέγεθος:

    21 Χ 29,5

    ISBN:

    978-618-224-014-4

    RELATED ARTICLES

    Most Popular