Το Βρετανικό συμβούλιο συμμετέχει στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής ημέρας Γλωσσών

0
532

Ελάτε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων από τις 11.00 έως και τις 18.00 για να γιορτάσετε μαζί με το Βρετανικό Συμβούλιο την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών!

Δεκατέσσερις χώρες-μέλη της EUNIC Αθήνας, σε συνεργασία με την αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (IKY), το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του Πανεπιστημίου Αθηνών και το Σύλλογο των Αποφοίτων Διδασκαλία Γλωσσών στην Ευρώπη, σχεδιάζουν για ακόμα μια χρονιά τη διοργάνωση μιας μεγάλης και πολύπλευρης εκδήλωσης σε ένα πολυπολιτιστικό και πολυγλωσσικό φεστιβάλ τραγουδιού, συζητήσεων, χορού και αφήγησης με διαδραστικά παιχνίδια για όλη την οικογένεια και ένα κυνήγι θησαυρού με κληρώσεις δώρων κάθε ώρα.

Δηλώστε συμμετοχή στο Facebook: www.facebook.com/events/762675797516416 .

Επισκεφθείτε το περίπτερό μας για να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα, τα μαθήματα και τις δράσεις μας. Πάρτε μέρος στη δραστηριότητα «Μικροί Επιστήμονες» ένα δημιουργικό πείραμα που συνδυάζει τα Αγγλικά και την επιστήμη για παιδιά 6-12 ετών, παρακολουθήστε έναν εκπαιδευτικό, ένα γονιό κι ένα μαθητή να συζητούν την εκμάθηση Αγγλικών από τη δική τους οπτική και ακούστε τους μαθητές της Σχολής Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου να τραγουδά.

  • 13.50 «3 ερωτήσεις-3 άνθρωποι. Τι θα μας πουν;» – Συζήτηση σχετικά με την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας και τον ψηφιακό αλφαβητισμό
  • 14.05 «We’re all in this together», Το τραγούδι ερμηνεύουν οι μαθητές της Σχολής Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου
  • 13.00–15.00 Μικροί επιστήμονες. Δραστηριότητα για παιδιά 6-12 ετών για να εκφραστούν στα Αγγλικά και να εξερευνήσουν τον χώρο των πειραμάτων με γλιστερά, γλοιώδη και ρευστά slimes. Οι μικροί επιστήμονες θα φτιάξουν τις δικές τους πολύχρωμες χλαπάτσες μέσα από μία σειρά διασκεδαστικών βημάτων.

Φέτος, η Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών διοργανώνεται στο πλαίσιο της 1ης Εβδομάδας Ευρωπαϊκών Πολιτισμών του δικτύου EUNIC στην Αθήνα με την υποστήριξη του Δικτύου Πολιτισμού δήμου Αθηναίων Athens Culture Net.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

11:0018:00

Σεράφειο Δήμου Αθηναίων

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Βικτωρία Κυριάκη: Victoria.Kyriaki@britishcouncil.gr, 210 369 2337