More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΒιβλίοΤο ζεστό κάλεσμα των Εκδόσεων Πατάκη σε εκπαιδευτικούς, γονείς και οικογένειες

    Το ζεστό κάλεσμα των Εκδόσεων Πατάκη σε εκπαιδευτικούς, γονείς και οικογένειες

    Το όνομα Εκδόσεις Πατάκη είναι συνυφασμένο με το παιδί. Από τα πρώτα βήματα του εκδοτικού οίκου, δίπλα στον έφηβο που ονειρεύεται να σπουδάσει – σε φιλολογικές σχολές τότε, το 1974. Έπειτα, από το 1983, στο παιδικό βιβλίο, πάντοτε υπηρετώντας την ποιότητα και την πρωτοπορία. Με εκατοντάδες ποιοτικές εκδόσεις σήμερα, βραβευμένων Ελλήνων και ξένων δημιουργών.

    Και ο Απρίλιος είναι ο μήνας που τιμάται το βιβλίο: Στις 2 Απριλίου –στα γενέθλια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν– γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και στις 23 η Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων.

    Φέτος, λοιπόν, οι Εκδόσεις Πατάκη γιορτάζουν το παιδικό βιβλίο ολόκληρο τον Απρίλιο, μαζί με τους αναγνώστες, από κοντά, με βιβλία και με δράσεις.

    Με την Ομάδα Τέχνης Πάροδος, οι Εκδόσεις Πατάκη κερνούν μικρά θεατρικά δρώμενα, εμπνευσμένα από μερικά από τα καλύτερα παιδικά μας βιβλία! Ξεκινάνε σήμερα, 2 Απριλίου, με δύο ιστορίες από «Τα παραμύθια του κλότσου και του μπάτσου». Οι διαθέσιμες θέσεις για τάξεις σχολείων έχουν καλυφθεί και για τις πέντε μέρες του Απριλίου, αλλά η δράση είναι ανοιχτή σε φοιτητές παιδαγωγικών σχολών που ενδιαφέρονται να τις παρακολουθήσουν και να εμπνευστούν.

    Και μιλώντας για έμπνευση, προσκαλούν τους εκπαιδευτικούς στις 13 Απριλίου στο Βιβλιοπωλείο Πατάκη Πατάκη (Ακαδημίας 65, Αθήνα)για να γνωρίσουν τα παιδικά βιβλία των εκδόσεών, καθώς και τα εκπαιδευτικά προγράμματα από τους ίδιους τους δημιουργούς τους.

    Ελάτε να γιορτάσετε μαζί με τους συντελεστές και να μοιραστείτε μαζί τους λίγη από την εμπειρία των 50 χρόνων που αποκτήσανε έχοντας για πυξίδα την αγάπη για τα παιδιά και τους έφηβους.

    Μα, τα κεράσματα είναι όλα μόνο για τους εκπαιδευτικούς;
    – Όχι!

    “Με αφορμή τη μεγάλη αυτή γιορτή, οι Εκδόσεις Πατάκη προσφέρουν μεγάλες εκπτώσεις σε επιλεγμένες βιβλιοπροτάσεις που θα εμπλουτίσουν τη βιβλιοθήκη του παιδιού στο σπίτι ή στο σχολείο. Αναζητήστε τες σε όλα τα βιβλιοπωλεία!

    Εμπρός λοιπόν, οργανωθείτε. Διαβάστε περισσότερα στους παρακάτω συνδέσμους. Αν είστε εκπαιδευτικοί, μη χάσετε την ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά στις 13 Απριλίου“.

    Βρείτε τον κατάλογο με τις επιλεγμένες προσφορές εδώ – θα εμπλουτίζεται όλο τον χρόνο με νέες προσφορές.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις «Κερνάμε ιστορίες» και «Κερνάμε έμπνευση» θα βρείτε εδώ και εδώ αντίστοιχα.

    Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στη δράση «Κερνάμε έμπνευση» εδώ ή στο facebook event.

    RELATED ARTICLES

    Most Popular