More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΒιβλίο8-11 ετώνΤο μυστήριο του πολέμου των ειδήσεων, του Τζερόνιμο Στίλτον

    Το μυστήριο του πολέμου των ειδήσεων, του Τζερόνιμο Στίλτον

    Η Ηχώ των τρωκτικών, η εφημερίδα που διευθύνει ο Τζερόνιμο Στίλτον είναι πολύ αγαπητή από τους πολίτες της Ποντικονήσου. Μα μπαίνοντας η γραμματέας του, η Αρουρέλια, μέσα στο γραφείο του τού ανήγγειλε τα δυσάρεστα: η εφημερίδα πούλησε σήμερα μόλις δέκα φύλλα. Καταστροφή! Και η αιτία; Η Ποντικοτυπία, η εφημερίδα που διεθύνει η Σάλι Ποντικάουζεν, δημοσίευσε ένα συνταρακτικό ρεπορτάζ για ανακάλυψη σε σπηλιά της Ποντικούπολης προϊστορικών βραχογραφίων. Και το ρεπορτάζ υπέγραφε ένας νέος απεσταλμένος, ο Κούλης Μπαρουφάκης, απόφοιτος της ΣΑΔ, της Σχολής Ακροβατικής Δημοσιογραφίας.

    Το πράγμα όμως με τα αποκλειστικά και συνταρακτικά ρεπορτάζ της Ποντικοτυπίας συνεχίστηκε. Το ένα διαδεχόταν το άλλο. Η απογοήτευση του Τζερόνιμο ήταν μεγάλη, η απαξίωση που ένιωθε από όλους, ακόμα και από τον παππού του, εξίσου. Πώς γίνεται αυτοί οι ρεπόρτερ να μαθαίνουν τις ειδήσεις πρώτοι; Πώς γίνεται να παίρνουν συνεντεύξεις από ανθρώπους που δεν έχουν δώσει ποτέ τους συνέντευξη; Πώς μπορεί ξαφνικά η εφημερίδα του Τζερόνιμο να μην μπορεί να εντοπίσει ούτε μία είδηση ενώ η Ποντικοτυπία κάνει πραγματικό πάρτι πωλήσεων και αποκαλύψεων;

    Ο Τζερόνιμο αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο και να σώσει την υπόληψη, την εφημερίδα του και τον πληγωμένο εγωισμό του. Και θα τα καταφέρει μαζί με τους πολύτιμους συνεργάτες του.

    Γνήσιος, απολαυστικός Τζερόνιμο Στίλτον, σε ένα από τα πλέον καλογραμμένα, μυστηριώδη, αστυνομικά και καλοστημένα βιβλία του με τις γνωστές προδιαγραφές λόγου, χιούμορ και πλοκής στα ύψη.

    Από τις εκδόσεις Κέδρος. 41ο βιβλίο του Τζερόνιμο Στίλτον στα ελληνικά.

    ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
    Τίτλος: Το μυστήριο του πολέμου των ειδήσεων
    Τίτλος πρωτοτύπου: Lo strano caso del ladro di notizie
    Συγγραφέας: Τζερόνιμο Στίλτον
    Εικονογράφηση: Danilo Loizedda (σχεδιασμός), Christian Aliprandi (χρωματισμός), Εξώφυλλο: Giuseppe Ferrario, Ιδέα: Elisabetta Dami, Γραφικά: Yuko Egusa, Chiara Cebraro
    Μετάφραση Γιώργος Κασαπίδης
    Εκδόσεις: Κέδρος 2017
    Σελίδες: 128
    Μέγεθος: 14 Χ 18,5
    ISBN: 978-960-04-4827-6
    Απόστολος Πάππος
    Απόστολος Πάππος
    Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1976. Νηπιαγωγός. Κάποτε έφτιαξε το ELNIPLEX. Τώρα γράφει γι' αυτό μόνο όποτε του αρέσει κάτι.
    RELATED ARTICLES

    Most Popular