More
    patakis_asprixwra_1068x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_1068x150
    patakis_asprixwra_1068x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_1068x150
    patakis_asprixwra_1068x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_1068x150
    patakis_asprixwra_405x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_405x150
    ΑρχικήΒιβλίο5-7 ετώνΈνας διαφορετικός χρόνος: ένα δωρεάν παραμύθι για την πανδημία από την πλευρά...

    Ένας διαφορετικός χρόνος: ένα δωρεάν παραμύθι για την πανδημία από την πλευρά των παιδιών

    Ένα παραμύθι για έναν διαφορετικό χρόνο, έναν χρόνο γεμάτο προκλήσεις, έναν χρόνο που θυμίζει πιο πολύ πρωταπριλιάτικο αστείο. Μέσα από τις δυσκολίες που μας επιφυλάσσει το 2020 η μικρή Ελπίδα ξεδιπλώνει τις προκλήσεις με τον δικό της μοναδικό τρόπο και μας θυμίζει πως θα μπορούσαμε να είμαστε όλοι παιδιά.

    Το βιβλίο “Ένας διαφορετικός χρόνος” γράφτηκε από την Μάρθα Κολοκοτρώνη που το τελευταίο διάστημα ασχολείται ζεστά με την συγγραφή και την εικονογράφηση και βλέπει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την πανδημία από την πλευρά των παιδιών.

    Ένα παραμύθι για έναν διαφορετικό χρόνο, έναν χρόνο γεμάτο προκλήσεις, έναν χρόνο που θυμίζει πιο πολύ πρωταπριλιάτικο αστείο. Μέσα από τις δυσκολίες που μας επιφυλάσσει το 2020 η μικρή Ελπίδα ξεδιπλώνει τις προκλήσεις με τον δικό της τρόπο και μας θυμίζει πως θα μπορούσαμε να είμαστε όλοι παιδιά.

    Η συγγραφέας του το μοιράζει διαδικτυακά δωρεάν σε όλα τα παιδιά. Μπορείτε να το διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο ή να το εκτυπώσετε.

    Κατεβάστε το εδώ: Ένας διαφορετικός χρόνος

    Η Μάρθα Κολοκοτρώνη έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική στη Θεσσαλονίκη, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Νέα Υόρκη στο Columbia University, New York.  Άπό το 2015 είναι διδάκτορας του πανεπιστημίου ΕΤΗ στη Ζυρίχη. Έχει συνεργαστεί με γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στη Νέα Υόρκη, και έχει δουλέψει ως ερευνήτρια στη Σιγκαπούρη και στην Ινδία. Τα τελευταία χρόνια ζει στο Βερολίνο και ασχολείται με τη συγγραφή και εικονογράφηση παιδικών παραμυθιών.

    RELATED ARTICLES

    Most Popular