More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΒιβλίοΑνεστάλη η έκδοση του γερμανικού περιοδικού για το βιβλίο Buchreport

    Ανεστάλη η έκδοση του γερμανικού περιοδικού για το βιβλίο Buchreport

    Το γερμανικό περιοδικό για το βιβλίο Buchreport, ένα από τα σημαντικότερα περιοδικά βιβλίου στον γερμανόφωνο κόσμο (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία), τα τελευταία 50 χρόνια ανακοίνωσε την επ’ αόριστον αναστολή της έκδοσής του, ακολουθώντας την πτώχευση της μητρικής εταιρείας του, Harenberg Kommunikation. Πρόκειται για ένα περιοδικό το οποίο φημιζόταν για τα δυναμικά του ρεπορτάζ, τις κριτικές παρουσιάσεις βιβλίων καθώς και τη σύνταξη των λιστών μπεστ σέλερ που δημοσιεύονταν στο ειδησεογραφικό περιοδικό Der Spiegel. Οι έντυπες εκδόσεις του Buchreport διανέμονταν τακτικά σε κυκλοφορία 4.000 αντιτύπων.

    Παρά τις προσπάθειες που έγιναν να βρεθεί ενδιαφερόμενος αγοραστής, δεν προέκυψε κάποιο θετικό αποτέλεσμα, έτσι το Buchreport φεύγει από το προσκήνιο, αφήνοντας το γερμανικό βιβλίο με δύο περιοδικά, το BuchMarkt και το Börsenblatt, το οποίο είναι το επίσημο περιοδικό της Börsenverein des Deutschen Buchhandels, της Γερμανικής Ένωσης Βιβλιοπωλών και Εκδοτών.

    Η λίστα των μηνιαίων μπεστ σέλερ του Spiegel θα καταρτίζεται τώρα από το περιοδικό BuchMarkt σε συνεργασία με την ένωση 850 ανεξάρτητων βιβλιοπωλείων eBuch και το Media Control (MC Metis), μια εταιρεία που παρακολουθεί τις πωλήσεις από περισσότερα από 9.000 σημεία πώλησης στη Γερμανία.

    Η παύση αυτής της έκδοσης του Buchreport είναι ένα πλακίδιο μέσα στο ντόμινο των εξελίξεων τόσο στη Γερμανία όσο και διεθνώς που οδηγεί πλέον σωρηδόν δεκάδες θεματικά περιοδικά και εφημερίδες ακόμα στο κλείσιμο, την πτώχευση ή την πώληση σε μεγαλύτερους ομίλους που συγκεντρώνουν παράσημα.

    RELATED ARTICLES

    Most Popular