More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΑτζένταCinema-Tv-RadioΓιώργος Χατζηπιερής και Δημήτρης Μπασλάμ στο Μουσικό Κουτί αυτής της Κυριακής

    Γιώργος Χατζηπιερής και Δημήτρης Μπασλάμ στο Μουσικό Κουτί αυτής της Κυριακής

    Δύο από τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς τραγουδιών για παιδιά, μικρά και μεγαλύτερα, θα βρίσκονται στο Μουσικό Κουτί της ΕΡΤ1 που θα προβληθεί την προσεχή Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 9:00 μ.μ.

    Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη θα υποδεχθούν τον Γιώργο Χατζηπιερή και τον Δημήτρη Μπασλάμ, τον “Τεμπέλη Δράκο” και τον “Γαργαληστή” της ελληνικής δισκογραφίας, ενώ μαζί του θα βρίσκονται οι Φώτης Σιώτας, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Απόστολος Ρίζος για να απογειώσουν με τις φωνές τους τα τραγούδια.

    Με το Ελεφαντάκι, με τον Κόκορα που ξυπνάει, με τον Αγησίλαγο, αλλά και τη Λιλιπούπολη και το Yellow Submarine, αυτό το μουσικό κουτί θα είναι το πρώτο που θα είναι τόσο κοντά στο παιδικό κοινό.

    Συντονιστείτε γιατί τα τραγούδια των Γιώργου Χατζηπιερή και Δημήτρη Μπασλάμ αποτελούν κορυφαίο κεφάλαιο των σημερινών παιδιών.

    Η σειρά παιδικών τραγουδιών Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΔΡΑΚΟΣ του Γιώργου Χατζηπιερή μετρά δεκαοχτώ χρόνια παρουσίας, πέντε δίσκους, πάνω από διακόσια εκατομμύρια θεάσεις στο YouTube και τεράστια αποδοχή από το κοινό, παιδικό και ενήλικο. Πολλά από τα τραγούδια της σειράς έχουν γίνει κλασικά, συμπεριλαμβάνονται σε επίσημο διδακτικό υλικό και περιέχονται ανελλιπώς σε προγράμματα παιδικών χορωδιών.

    Ο Δημήτρης Μπασλάμ συνθέτει μουσική για τον κινηματογράφο και το θέατρο. Το 2005 εκδόθηκε το πρώτο του παραμύθι Ο ΓΑΡΓΑΛΗΣΤΗΣ και από τότε γράφει ιστορίες, µουσική και στίχους για παιδιά και εφήβους. Έχει τιμηθεί με το Κρατικό Βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου για τα βιβλία Η ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ και ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ .

    RELATED ARTICLES

    Most Popular