More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΒιβλίοΕπανακυκλοφορεί το εξαντλημένο και ήδη θρυλικό "Νοτούρνο, συνταγές για όνειρα" της Isol

    Επανακυκλοφορεί το εξαντλημένο και ήδη θρυλικό “Νοτούρνο, συνταγές για όνειρα” της Isol

    Οι εκδόσεις Μάρτης ανακοίνωσαν την επανακυκλοφορία του αριστουργηματικού πολυτροπικού βιβλίου “Νοτούρνο-Συνταγές για όνειρα” της βραβευμένης ISOL.

    Πρόκειται για ένα σπάνιο, διαδραστικό βιβλίο-παιχνίδι όπου ένα όνειρο μας επισκέπτεται κάθε βράδυ. Όχι, δεν είναι αστείο! Το παιδί διαλέγει ένα όνειρο και φτιάχνει μια ιστορία. Μόλις κλείσεις το φως, η σελίδα με το όνειρο φωτίζεται και μια εικόνα σε συνοδεύει στον βραδινό σου ύπνο. Ένα βιβλίο που αν το βάλετε κοντά σε δυνατό φως, δημιουργεί μια νέα εικόνα πίσω από αυτή που βλέπεις την πρώτη στιγμή του ξεφυλλίσματος.

    Μοναδική, σχεδόν μαγική η σύλληψη από τη συγγραφέα. Κάθε σελίδα αγγίζεται καθώς έχει ανάγλυφα στοιχεία αφής που ενεργοποιούν και την αίσθηση της αφής μετά από εκείνη της όρασης. Επιπροσθέτως, αν μυρίσετε το βιβλίο, θα σας φέρει στη μύτη εκείνη την υπέροχη μυρωδιά του καλού χαρτιού και του φρεσκοτυπωμένου βιβλίου.

    “Όλοι αγαπάμε τα μυστικά! Μετά, έπρεπε να σκεφτώ έναν τρόπο να πω μια ιστορία στην οποία θα ήταν δικαιολογημένη η ανάγκη εμφάνισης του μελανιού με το φως. Κατέληξα στην ιδέα της νύχτας και του ονείρου που καθοδηγείται από την ουσιαστικότητα του μελανιού: χρειάζεται κανείς σκιές για να δει το σχέδιο, οπότε αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι που γίνεται τη νύχτα, πριν τον ύπνο. Στηρίχθηκα στην ιδέα να μπορεί κανείς να κοιτά το βιβλίο από το κρεβάτι του. Μερικές φορές οι περιορισμοί οδηγούν σε νέες ιδέες!”, είχε πει στη συνέντευξή της στο ELNIPLEX η ISOL για τον τρόπο δημιουργίας του Νοτούρνο.

    Απολαύστε υπεύθυνα ένα από τα κορυφαία βιβλία και βιβλιο-δώρα όλων των εποχών.

    RELATED ARTICLES

    Most Popular