More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΒιβλίοΚατεβάστε δωρεάν ένα coloring βιβλίο με αριστουργήματα τέχνης

    Κατεβάστε δωρεάν ένα coloring βιβλίο με αριστουργήματα τέχνης

    Βγάλτε τους μαρκαδόρους σας, ξύστε τα μολύβια σας, πάρτε τα στυλό σας, κατεβάστε δωρεάν το νέο #ColorOurCollections και… ξεκινήστε!

    Η συλλογή  Europeana.eu ανοίγει δωρεάν τον κόσμο των αριστουργημάτων στα παιδιά σας. Το #ColorOurCollections είναι μια πραγματική γιορτή ζωγραφικής/χρωματισμού στα social media που διοργανώνεται από βιβλιοθήκες, αρχεία και άλλα πολιτιστικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο.

    Χρησιμοποιώντας υλικά από τις συλλογές τους, αυτά τα ιδρύματα μοιράζονται ελεύθερα το περιεχόμενο χρωματισμού (που θα βρείτε στο βιβλίο) με το hashtag #ColorOurCollections και προσκαλώντας τους μικρούς (και μεγαλύτερους) φίλους τους απ’ όλο τον κόσμο να χρωματίσουν και να γίνουν δημιουργικοί με τις συλλογές τους.

    Φέτος, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημιούργησε ένα βιβλίο ζωγραφικής για το 2018, που είναι ευρωπαϊκή χρονιά πολιτιστικής κληρονομιάς. Το βιβλίο διαθέτει αδειοδοτημένο περιεχόμενο από δεκατέσσερα πολιτιστικά ιδρύματα σε όλη την Ευρώπη και παρουσιάζει διαφορετικά σχήματα και μορφές πολιτιστικής κληρονομιάς.

    Για να συμμετάσχετε στη δραστηριότητα, κάντε λήψη του βιβλίου δωρεάν πατώντας εδώ, διασκεδάστε με το χρωματισμό ξεχωριστών σελίδων και μοιραστείτε τις ζωγραφισμένες, έγχρωμες σελίδες σας στα social media με τα hashtag #ColorOurCollections και #EuropeForCulture!

    Φωνάξτε τα παιδιά σας, βγάλτε τα χρωματιστά μολύβια και τους μαρκαδόρους και ζωγραφίστε!Η συλλογή Europeana.eu σας ανοίγει ένα μαγικό κόσμο αριστουργημάτων για να περάσετε όμορφα και δημιουργικά το κυριακάτικο πρωινό σας.Μάθετε περισσότερα: http://ow.ly/dmP630iHXsy #EuropeForCulture #ColorOurCollections

    Posted by Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα on Sonntag, 4. März 2018

    Επισκεφθείτε το Europeana.eu, ένα blog που επιτρέπει στους ανθρώπους να εξερευνήσουν τους ψηφιακούς πόρους των γκαλερί, των μουσείων, των βιβλιοθηκών και των οπτικοακουστικών συλλογών της Ευρώπης. Σε αυτό το ιστολόγιο μπορείτε να ανακαλύψετε θησαυρούς από τα ανοικτά περιεχομένου αρχεία της Europeana, καθώς και πληροφορίες σχετικά με ειδικές εκδηλώσεις.

    Απόστολος Πάππος
    Απόστολος Πάππος
    Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1976. Νηπιαγωγός. Κάποτε έφτιαξε το ELNIPLEX. Τώρα γράφει γι' αυτό μόνο όποτε του αρέσει κάτι.
    RELATED ARTICLES

    Most Popular