More
    patakis_asprixwra_1068x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_1068x150
    patakis_asprixwra_1068x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_1068x150
    patakis_asprixwra_1068x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_1068x150
    patakis_asprixwra_405x150
    patakis_otan mas afise h thalassa_405x150
    ΑρχικήUncategorizedΚΕΡΔΙΣΤΕ 3 βιβλία από τη BEST SELLER σειρά του Στίβεν και της...

    ΚΕΡΔΙΣΤΕ 3 βιβλία από τη BEST SELLER σειρά του Στίβεν και της Λούσι Χόκινγκ

    Διαγωνισμός

    Είμαστε, απλώς, ένα εξελιγμένο είδος πιθήκων σε έναν ασήμαντο πλανήτη στο σύστημα ενός πολύ μέτριου αστέρα. Αλλά μπορούμε να κατανοήσουμε το Σύμπαν. Αυτό μας κάνει ξεχωριστούς.
    Στίβεν Χόκινγκ

    Το ELNIPLEX και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ANUBIS σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε τρία βιβλία από την BEST SELLER σειρά του Στίβεν και της Λούσι Χόκινγκ που έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 40 γλώσσες σε όλο τον κόσμο και συστήνει με μοναδικό τρόπο τον μαγικό κόσμο της επιστήμης στα παιδιά.

    Πρόκειται για τις τρεις συναρπαστικές περιπέτειες του Τζορτζ…

    Βιβλίο 1 – Ο Τζορτζ και το Μυστικό Κλειδί για το Σύμπαν
    Βιβλίο 2 – Ο Τζορτζ και το Διαστημικό Κυνήγι Θησαυρού
    Βιβλίο 3 – Ο Τζορτζ και η Μεγάλη Έκρηξη

    … τις οποίες αγαπήσαμε πολύ και εντάξαμε στις Χρυσές Λίστες 2020 και 2021, συστήνοντάς τις με θέρμη στο αναγνωστικό κοινό και αναδεικνύοντας τον διττό τους χαρακτήρα, ως βιβλίο γνώσεων αλλά και ως ένα αυθεντικό μυθιστόρημα για προεφήβους και εφήβους.

    Στο πρώτο βιβλίο της σειράς Ο Τζορτζ και το Μυστικό Κλειδί για το Σύμπαν, το γουρουνάκι του Τζορτζ το σκάει και περνάει στον διπλανό κήπο, έτσι ο Τζορτζ γνωρίζει τους καινούριους του γείτονες: τη συνομήλική του Άνι και τον επιστήμονα πατέρα της, τον Έρικ. Ο Έρικ έχει εφεύρει τον Κόσμο, το πιο έξυπνο (αν και λίγο ψηλομύτικο) κομπιούτερ στη Γη, που μπορεί να μεταφέρει τον καθέναν σε οποιοδήποτε σημείο στο σύμπαν. Έτσι, από τη μια στιγμή στην άλλη, ο Τζορτζ θα βρεθεί να ταξιδεύει από πλανήτη σε πλανήτη στη ράχη ενός κομήτη, να περνά μέσα από μια βροχή αστεροειδών και να γλιτώνει την τελευταία στιγμή από μια μαύρη τρύπα!

    Στο δεύτερο βιβλίο Ο Τζορτζ και το Διαστημικό Κυνήγι Θησαυρού, η καλύτερη φίλη του Τζορτζ, η Άνι, χρειάζεται βοήθεια. Ο επιστήμονας πατέρας της, Έρικ, εργάζεται σε ένα διαστημικό πρόγραμμα κοσμοϊστορικής σημασίας – και όλα πάνε στραβά. Το ρομπότ που έχει σταλθεί στην επιφάνεια του Άρη συμπεριφέρεται πολύ περίεργα. Και τώρα η Άνι μόλις ανακάλυψε κάτι απίστευτο στον υπερυπολογιστή του μπαμπά της.

    Είναι ένα μήνυμα από εξωγήινους;
    Θα μπορούσε να υπάρχει ζωή εκεί έξω;
    Θα λύσει ο Τζορτζ τους κοσμικούς γρίφους που θα τον οδηγήσουν σε ένα κυνήγι θησαυρού ως την άκρη του Γαλαξία;

    Δράση, χιούμορ και επιστήμη σε έναν συνδυασμό που θα σε κάνει να μην αφήνεις το βιβλίο από τα χέρια σου!

     

    Στο τρίτο βιβλίο Ο Τζορτζ και η Μεγάλη Έκρηξη ένα από τα μεγαλύτερα πειράματα στην  ιστορία της επιστήμης πρόκειται να πραγματοποιηθεί και ο Τζορτζ με την Άνι έχουν πιάσει θέση στην πρώτη σειρά! Ο Έρικ, ο επιστήμονας μπαμπάς της Άνι, πηγαίνει στον  Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων για να εξερευνήσει τις πρώτες στιγμές του Σύμπαντος: τη Μεγάλη Έκρηξη! Μαζί του έχει τον Κόσμο, τον πιο ευφυή υπερυπολογιστή του κόσμου, οπότε τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά…

    …ώσπου ο Τζορτζ και η Άνι ανακαλύπτουν μια τρομερή συνωμοσία, που στοχεύει να καταστρέψει το πείραμα!

    Οι δυο τους ξεχύνονται σε μια τρομακτική περιπέτεια -σε έναν μακρινό γαλαξία και στον κβαντικό κόσμο- για να ξεσκεπάσουν  τη μοχθηρή αντιεπιστημονική ομάδα με το όνομα ΒΛΗΜΑΤΑ…

    Περιλαμβάνει QR code με φωτογραφίες της NASA! 

    Προλογίζει ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος, επ. Διευθυντής Ευγενίδειου Πλανηταρίου.

    Κερδίστε 3 βιβλία

    Το ELNIPLEX και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ANUBIS σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε τρία βιβλία, όποιο εσείς επιλέξετε, από τα τρία βιβλία της σειράς

    Κάντε tag 2+ φίλους σας στην ανάρτηση του ELNIPLEX στο facebook που θα γίνει τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου

    ή

    • Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής:

    [vc_btn title=”Συμμετοχή στο διαγωνισμό” style=”flat” color=”primary” i_icon_fontawesome=”fa fa-address-card” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.elniplex.com%2Fsummetoxi-sto-diagonismo%2F|||”]

    Ισχύς διαγωνισμού: 1-10 Νοεμβρίου 2021

    Ο νικητής θα αναδειχθεί με κλήρωση και θα ειδοποιηθεί με e-mail ή με μήνυμα στο messenger.

     

    ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ

    Ο Stephen Hawking κατείχε τη Λουκασιανή Έδρα των Μαθηματικών και της Θεωρητικής Φυσικής του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ. Θεωρείται ένας από τους πιο λαμπρούς θεωρητικούς φυσικούς από την εποχή του Αϊνστάιν. Το βιβλίο του Το Χρονικό του Χρόνου έγινε παγκόσμιο μπεστσέλερ (με πάνω από 12 εκατομμύρια αντίτυπα διεθνώς) και είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 35 γλώσσες. Συνέγραψε τη σειρά παιδικών βιβλίων με τις διαστημικές περιπέτειες του Τζορτζ μαζί με την κόρη του Lucy.

    Η Lucy Hawking είναι συγγραφέας και άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε πολλές εφημερίδες. Έχει δώσει δημοφιλείς διαλέξεις σε όλο τον κόσμο για τα διαστημικά ταξίδια και την επιστήμη με τρόπο κατανοητό από τα παιδιά, ενώ ήταν ανάμεσα στους ομιλητές στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 50 Χρόνια της NASA στις ΗΠΑ. Το 2008 τιμήθηκε με το βραβείο Εκλαϊκευμένης Επιστήμης Sapio. Ζει στο Κέιμπριτζ με τον γιο της. Συνέγραψε τη σειρά παιδικών βιβλίων με τις διαστημικές περιπέτειες του Τζορτζ μαζί με τον πατέρα της Stephen.

    Outro

    «Σύμπαν! Φυσική! Κοσμολογία! Στίβεν Χόκινγκ! Για παιδιά; Ναι, για παιδιά! Και μάλιστα κατηγορηματικά ναι! Το πρώτο βιβλίο της σειράς του Τζορτζ μάς είχε εντυπωσιάσει. Και το δεύτερο ήρθε να επιβεβαιώσει πανηγυρικά εκείνες τις πρώτες εντυπώσεις ενισχύοντάς τες. Πολύ σούπερ περιπέτεια, που ενθουσιάζει προεφήβους, εφήβους και μεγαλύτερους με την καταιγιστική δράση και την πολλή γνώση που αποκομίζεις. Τύφλα να ’χουν τα αμιγή βιβλία γνώσης.»
    ELNIPLEX

     

    RELATED ARTICLES

    Most Popular