More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΒιβλίο3-4 ετώνΚαλοκαίρι με τον αγαπημένο λύκο Ζαχαρία

    Καλοκαίρι με τον αγαπημένο λύκο Ζαχαρία

    Διαβάζεται σε 3′- Ηλικιακό κοινό: 3+ (target 4-6) – Εικονογραφημένο βιβλίο για παιδιά

    Το πρώτο βιβλίο του λύκου Ζαχαρία που κυκλοφόρησε ήταν το Le loup qui voulait changer de couleur από τις εκδόσεις AUZOU τον Σεπτέμβριο του 2009. Ακολούθησαν πάνω από 20 βιβλία…

    Ο αγαπημένος λύκος Ζαχαρίας της Οριάν Λαλμόν και της Ελεονόρ Τουιλιέ έρχεται και αυτό το καλοκαίρι να μας αγκαλιάσει με τις ιστορίες του. Πάντα δροσερός, πάντα καλογραμμένος, πάντα με μία έκπληξη στη φαρέτρα του.

    Οι τελευταίες κυκλοφορίες του αφορούν στα συναισθήματα, τη φιλία και έναν φάκελο-έκπληξη.

    Στο Ο λύκος Ζαχαρίας κάνει έναν καινούργιο φίλο, ο Ζαχαρίας βλέπει έναν άγνωστο μικροσκοπικό λύκο, τον Λευκάδιο, ανάμεσα στους φίλους του. Στην αρχή ήταν διασκεδαστικά, αλλά σύντομα έπαψε. Ο Λευκάδιος μιλούσε συνέχεια, ακολουθούσε παντού τον Ζαχαρία και… η Λουλού τον συμπαθούσε πολύ. Και άλλοι ήταν δυσαρεστημένοι με τον Λευκάδιο, σκέτη καταστροφή απ’ όπου περνούσε, μέχρι και δύο αυτογκόλ έβαλε. “Χάσαμε εξαιτίας της κουταμάρας σου” τον μάλωσε ο Παναγής, αλλά και οι υπόλοιποι τον αποπήραν. Ο Λευκάδιος στενοχωρήθηκε πολύ. Και έφυγε. Τώρα τον αναζητούν παντού. Τι έχει συμβεί;

    Στο Εκφράζω τα συναισθήματά μου με τον Λύκο Ζαχαρία δεν έχουμε ιστορία, έχουμε όμως αναγνώριση και την δεξιότητα της έκφρασης των συναισθημάτων. Στις σελίδες του θα ανακαλύψεις συναισθήματα, όπως χαρά, λύπη, θυμό, υπερηφάνεια, θα δεις διαφορετικές ψυχικές και συναισθηματικές καταστάσεις όπως να είσαι σε καλή ή κακή διάθεση, να είσαι ερωτευμένος, μπουχτισμένος, νευριασμένος ή.. να νιώθεις ζεν!

    Ο λύκος Ζαχαρίας μας προσκαλεί όλους σε ένα διαφορετικό ημερολόγιο μέσα από το οποίο θα μπορέσουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας. Ένα ημερολόγιο στο οποίο θα σχεδιάσουμε, θα κολλήσουμε, θα χρωματίσουμε, θα γράψουμε και θα μάθουμε διασκεδάζοντας.

    Θυμηθείτε και το Ο λύκος Ζαχαρίας μαθαίνει για τα συναισθήματα, όπου ο αγαπητός μας λύκος δυσκολευόταν να καταλάβει την αλλαγή της διάθεσής του.

    Φιλία και αντιμετώπιση του νέου, του “ξένου” στο ένα βιβλίο, αναγνώριση των συναισθημάτων και έκφρασή του μέσα από διασκέδαση στο άλλο.

    Με την απλότητα και ευκρίνεια, με το χιούμορ και τον ρεαλισμό, με τις διαστάσεις που ανοίγει στον αναγνώστη, χαρακτηριστικά που διέπουν όλη τη σειρά.

    Η κατανόηση των συναισθημάτων, η επεξεργασία τους, η αποδοχή τους, η προσπάθεια να μην μας καταπίνουν είναι κεφαλαιώδης. Όπως επίσης και η άλλη μεγάλη δεξιότητα, η υποδοχή του άλλου, του αγνώστου, η κατανόηση του ψυχισμού του, της διαφορετικότητάς του, των ταλέντων ή αδυναμιών του.

    Δύο βιβλία που παίζουν σε δυο πολύ δυνατά ταμπλό για κάθε παιδί.

    Και για φινάλε και… πολύ καλοκαίρι, πάρτε και τρία διασκεδαστικά βιβλία για τις διακοπές! Έναν ωραιότατο φάκελο με 5 ειδικές κάρτες εντός του για να τις ξύσετε με το ειδικό μολυβάκι και να ανακαλύψετε όσα θα αποκαλύψουν και δύο βιβλία δραστηριοτήτων για καλοκαιράκι.

    Αλλά και δύο βιβλία με διασκεδαστικές δραστηριότητες γραφής, ανάγνωσης, μαθηματικών και άλλων σχετικών πεδίων.

    Εκδόσεις Παπαδόπουλος.

    Με μια ματιά

    • Φιλία και αντιμετώπιση του νέου, του “ξένου” στο ένα βιβλίο, αναγνώριση των συναισθημάτων στο άλλο. Με την απλότητα και ευκρίνεια, με το χιούμορ και τον ρεαλισμό, με τις διαστάσεις που ανοίγει στον αναγνώστη, χαρακτηριστικά που διέπουν όλη τη σειρά.
    • Και για φινάλε, πάρτε και τρία διασκεδαστικά βιβλία για τις διακοπές! Έναν ωραιότατο φάκελο με 5 ειδικές κάρτες εντός του για να τις ξύσετε με το ειδικό μολυβάκι και να ανακαλύψετε όσα θα αποκαλύψουν και δύο βιβλία δραστηριοτήτων για καλοκαιράκι και δύο βιβλία με δραστηριότητες για εξάσκηση στη γραφή, την ανάγνωση, τα μαθηματικά.

    Το Soundtrack του βιβλίου

    Andy Griffith Theme – Andy Griffith Tribute HipHop Beat (Instrumental)

    Trololo Sing Along!

    The Noveltones – Left Bank Two – Vision On Gallery Theme

    Tunes of Glory

    TAYTOTHTA
    Τίτλος: Ο λύκος Ζαχαρίας κάνει έναν καινούργιο φίλο
    Εκφράζω τα συναισθήματά μου με τον Λύκο Ζαχαρία
    Ξύνω και ανακαλύπτω με τον λύκο Ζαχαρία
    Διακοπές με τον λύκο Ζαχαρία (3-4 ετών)

    Διακοπές με τον λύκο Ζαχαρία (4-5 ετών)
    Συγγραφέας: Οριάν Λαλμόν
    Εικονογράφος: Ελεονόρ Τουιλιέ
    Εκδόσεις: Παπαδόπουλος, Μάιος 2021
    Μετάφραση: Κέλλυ Δημοπούλου
    Επιμέλεια-Διορθώσεις: Μάνος Μπονάνος
    Σελίδες: 40
    Μέγεθος: 21 Χ 21
    ISBN: 978-960-484-658-0
    978-960-484-657-3
    978-960-484-660-3
    978-960-484-694-8
    978-960-484-695-5

     

    Κατερίνα Χατζηανδρέου
    Κατερίνα Χατζηανδρέου
    Νηπιαγωγός, εμψυχώτρια. Υπεύθυνη του ELNIPLEX
    RELATED ARTICLES

    Most Popular