More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΒιβλίοΠροσφορά προς τους εκπαιδευτικούς από το Βιβλιοπωλείο Πατάκη

    Προσφορά προς τους εκπαιδευτικούς από το Βιβλιοπωλείο Πατάκη

    Μια καινούρια προσφορά είναι διαθέσιμη για τους εκπαιδευτικούς από το Βιβλιοπωλείο Πατάκη. Κάθε εκπαιδευτικός μπορεί να προμηθευτεί από το Βιβλιοπωλείο Πατάκη μια ειδική κάρτα, δίνοντας τα στοιχεία του, και να γίνει ειδικό μέλος της Λέσχης των Φίλων του Βιβλίου του Βιβλιοπωλείου Πατάκη. Με τη χρήση αυτής της κάρτας από τον εκπαιδευτικό σε κάθε αγορά βιβλίων ή άλλων προϊόντων (είτε των Εκδόσεων Πατάκη είτε άλλου εκδότη), ο ταμίας του Βιβλιοπωλείου Πατάκη, μέσω ηλεκτρονικού συστήματος, θα εγγράφει το ποσό που αγόρασε ο εκπαιδευτικός. Τα ποσά αγορών του θα αθροίζονται στο σύστημα και, όταν το συνολικό ποσό φτάσει τα 100€, ο εκπαιδευτικός θα κερδίζει το ποσό των 10€, το οποίο θα συμψηφίζεται σε επόμενες αγορές του σε βιβλία των Εκδόσεων Πατάκη (δηλαδή θα αφαιρείται από το πληρωτέο ποσό κατά την επόμενη αγορά).

    Να σημειωθεί ότι οι τιμές στις οποίες αγοράζει τα βιβλία ο εκπαιδευτικός από τις Εκδόσεις Πατάκη είναι ήδη χαμηλότερες από την αρχική τιμή και άρα το ποσό των 10€ αποτελεί μία επιπλέον προσφορά.

    Οι εκπαιδευτικοί που έχουν ήδη κάρτα μέλους θα πρέπει να την επιστρέψουν και θα τους δοθεί νέα κάρτα για να έχουν τα παραπάνω προνόμια.

    Η παρούσα προσφορά ισχύει μέχρι 30/6/2016.

    *Από την προσφορά εξαιρούνται τα βιβλία τα οποία διέπονται από τις διατάξεις του νόμου περί ενιαίας τιμής. Διευκρινίζεται επίσης ότι ο κάτοχος της κάρτας ειδικού μέλους της Λέσχης των Φίλων του Βιβλίου του Βιβλιοπωλείου Πατάκη θα δικαιούται μείωση του πληρωτέου ποσού κατά 10€ για κάθε συνολικό ποσό αγορών 100€ μετά το πρώτο.

    RELATED ARTICLES

    Most Popular