More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΑτζένταΤέχνεςΣτα 13α Κηφισοπαιχνιδίσματα με το Elniplex και την Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη

    Στα 13α Κηφισοπαιχνιδίσματα με το Elniplex και την Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη

    Για 13η χρόνια χρονιά το Τμήμα Πολιτισμού του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς διοργανώνει τα «Κηφισοπαιχνιδίσματα», μία εκδήλωση που έγινε θεσμός για τα παιδιά του δήμου και όχι μόνο. Η πολυδιάστατη αυτή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαϊου 2016, από τις 10:00 το πρωί. ως τις 14:00, στο καταπράσινο Άλσος της Κηφισιάς «Δ. Ζωμόπουλος» το οποίο θα μεταμορφθεί πραγματικά σε μια απέραντη παιχνιδούπολη για να υποδεχεί τα εκατοντάδες παιδιά και τους συνοδούς τους.

    Στα Κηφισοπαιχνίσματα, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να καταπιαστούν με πολλές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες: να σκαρφαλώσουν με ασφάλεια στον Πύργο Αναρρίχησης, να παρακολουθήσουν βιβλιοπαρουσιάσεις και δραστηριότητες με βιβλία, που διοργανώνουν οι εκδόσεις της «Παιδικής Νομικής Βιβλιοθήκης» και τα βιβλιοπωλεία «Sporos» και «Mόnogram», να ασχοληθούν με χρήσιμες κατασκευές, να αυτοσχεδιάσουν στο Θεατρικό Παιχνίδι να συμμετάσχουν στην κατασκευή λουλουδιών στο πρόγραμμα «Το λουλούδι των συναισθημάτων», που θα διοργανώσει η «Προνόη» και να πάρουν μέρος στα δραστήρια παιχνίδια που θα διοργανώσει το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

    Ειδικότερα, στο περίπτερο της Παιδικής Νομικής Βιβλιοθήκης τα παιδιά θα παίξουν ατελείωτα, ξεκαρδιστικά παιχνίδια, θα δημιουργήσουν, θα γνωρίσουν πτυχές, αξίες και αστείες πλευρές του αθλητισμού και θα διασκεδάσουν παρέα με την ομάδα του ELNIPLEX που θα βρίσκεται εκεί μαζί με το νέο τους βιβλίο "Αθλητισμός: Ιδέες και Αξίες" που κυκλοφόρησε εδώ και λίγες μέρες από τη Νομική Βιβλιοθήκη,

    Επιπλέον, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τζούντο και σκοποβολή, που διοργανώνει το τμήμα Αθλητισμού του Οργανισμού «Δημήτριος Βικέλας», να  παίξουν σκάκι, να ασχοληθούν με εκπαιδευτικές δραστηριότητες και τα μικρότερα να διασκεδάσουν με το face painting, που θα οργανώσει η εταιρεία «Oriflame».

    Τέλος, οι μικροί επισκέπτες κι οι συνοδοί τους θα δοκιμάσουν γευστικά προϊόντα που προσφέρουν οι εταιρείες «Στεργίου»,  «Μπισκότα Παπαδοπούλου», «Θανόπουλος»,  «Βενέτης»,  «Oki Doki».

    Κηφισοπαιχνιδίσματα
    Κυριακή 29 Μαϊου 2016, από τις 10:00 το πρωί. ως τις 14:00,
    Άλσος της Κηφισιάς «Δ. Ζωμόπουλος»

    Το Άλσος της Κηφισιάς έχει συνολικά έξι εισόδους, δύο κεντρικές επί των Λεωφόρου Κηφισίας και Δραγούμη και δύο πλαϊνές επί των οδών Ηρώδου Αττικού και Αδριανού.

    Διοργάνωση: Τμήμα Πολιτισμού του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς

    Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους

    RELATED ARTICLES

    Most Popular