More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΒιβλίοΑποστολή 25 χιλιάδων βιβλίων από την Book Aid International στην Ουκρανία

    Αποστολή 25 χιλιάδων βιβλίων από την Book Aid International στην Ουκρανία

    Photo: Book Aid International

    Είκοσι πέντε χιλιάδες βιβλία για παιδιά και ενήλικες εστάλησαν από την Book Aid International, με την υποστήριξη της Hachette UK και της Oxford University Press στο Κίεβο.

    Η κατάσταση στην Ουκρανία εξακολουθεί να είναι κρίσιμη παρότι τα φώτα έχει προσελκύσει πλέον η Γάζα. Έτσι, η Book Aid International προχώρησε τον τελευταίο καιρό στη δωρεά 25 χιλιάδων βιβλίων σε ουκρανικές βιβλιοθήκες , ως μέρος της πρωτοβουλίας της Pen Ουκρανίας «Unbreakable Libraries»

    Παρότι τα βιβλία είχαν δρομολογηθεί να φτάσουν τον Σεπτέμβριο, διάφοροι παράγοντες έσπρωξαν την αποστολή τους προς τον Νοέμβριο. Τα δεκαπέντε από τα είκοσι πέντε χιλιάδες βιβλία παραχωρήθηκαν από την Hachette UK και τα περισσότερα είναι στην αγγλική γλώσσα, κάτι που θα βοηθήσει αυτούς που μελετούν ή διαβάζουν αγγλικά.

    Επίσης, ο άλλος μεγάλος συμπαίκτης, η Oxford University Press προχώρησε σε μια σημαντική οικονομική δωρεά για να υποστηρίξει τη συγκεκριμένη προσπάθεια και τις πρωτοβουλίες της Book Aid International που τα τελευταία χρόνια είναι πολλές, ειδικά στην Ουκρανία.

    Να σημειώσουμε ότι οι αποστολές της Book Aid International έφτασαν μέσα στο 2023 τα 1.235.958 βιβλία, με τελευταία αποστολή να είναι 43 χιλιάδες βιβλία για τη Ζάμπια.

    Το όραμά μας“, σημειώνει η οργάνωση, “είναι ένας κόσμος όπου όλοι έχουν πρόσβαση σε βιβλία που θα εμπλουτίσουν, θα βελτιώσουν και θα αλλάξουν τη ζωή τους. Η αποστολή μας είναι να δώσουμε στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που δεν έχουν πρόσβαση σε βιβλία την ευκαιρία να διαβάσουν για ευχαρίστηση, μελέτη και δια βίου μάθηση“.

    RELATED ARTICLES

    Most Popular